Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κλήρωση "λουκούμι" για τον Ηρακλή Χαλκίδας, μεροληψία σε βάρος της ομάδας μας από την ΕΟΠΕ

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κλήρωση του final 4 των ομάδων της Α2 που το τριήμερο 6-8 Μαίου στη Ν. Ιωνία του Βόλου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην volleyleague. Ο "ροπαλοφόρος" της Εύβοιας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του την Παρασκευή 6 Μαίου με αντίπαλο τη Παλλήνη στις 6 το απόγευμα. Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Αιγινίου, ενώ τη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι κλείνει τις υποχρεώσεις του με την Κύζικο Περάμου.

Έντονο παρασκήνιο με μπροστάρη την ομοσπονδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, υπέρ της ομάδας της Κυζίκου. Συγκεκριμένα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας ο διαγώνιος Ασπιώτης θα συμμετάσχει σε ντραφτ στη Κορέα και για τον λόγο αυτό έχει εκδώσει εισιτήριο για τη Κυριακή 8 Μαίου στις 10 το βράδυ. Αν το παιχνίδι με τον Ηρακλή γινόταν την κανονική ώρα, δηλαδή στις 6 ή 7 το απόγευμα ο Ασπιώτης δεν θα μπορούσε να αγωνισθεί και έτσι η ομοσπονδία έστησε ολόκληρο σενάριο διαπλοκής προκειμένου να εξυπηρετήσει την ομάδα της Ν. Περάμου.

Όρισε την ώρα διεξαγωγής στις 3 το μεσημέρι γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των διοικούντων του Ηρακλή. Η ομοσπονδία όμως ήταν ανένδοτη στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Κυζίκου που χωρίς τον Ασπιώτη είναι άλλη ομάδα και έτσι ανάγκασε τους Ευβοείς να παίξουν με λιγοστές ώρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
 1η αγωνιστική  (6/5)18.00 Παλλήνη - Ηρακλής Χαλκίδας
 20.00 Κύζικος Νέας Περάμου - Νίκη Αιγινίου
 2η αγωνστική (7/5)
 17.00 Κύζικος - Παλλήνη
 19.00 Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Χαλκίδας
 3η αγωνιστική (8/5)
 14.00 Ηρακλής Χαλκίδας - Κύζικος
 16.00 Παλλήνη - Νίκη Αιγινίου