Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 12 Μαϊου 2016: Η τετράδα για την Γ' Εθνική

Στις 15 Μαίου οι τέσσερις πρωταθλητές ρίχνονται στην μάχη της ανόδου στη Γ' Εθνική, με την πρωταθλήτρια Ευβοίας να ταξιδεύει στο Καρπενήσι να αντιμετωπήσει τον Αίολο την 1η αγωνιστική. Στον άλλο αγώνα ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχεται τον ΑΟ Θήβας.
Οι τέσσερις πρωταθλητές 

Η πρωταθλήτρια Ευβοίας τερμάτησε στην 1η θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας στους 30 αγώνες 18 νίκες 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Σημείωσε 55 γκολ και δέχθηκε 33. Προπονητής της ομάδας ο Θαν. Γουρνάς.
Έδρα της το Δημ Γήπεδο Ιστιαίας


Ο ΑΟ Θήβας και πάλι κατέκτησε τον τίτλο στην Βοιωτία συγκεντρόνωντας 79 βαθμούς στους 28 αγώνες που έδωσε με 26 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Σημείωσε 77 γκολ και δέχθηκε 10
Προπονητής ο Ευβοιώτης Γ. Λάμπρου.
Εδρα της το Δημ. Γήπεδο Θήβας


Ο πρωταθλητής Φθιώτιδας Ολυμπιακός Λαμίας πήρε το πρωτάθλημα συγκεντρόνωντας 88 βαθμούς στους 34 αγώνες που έδωσε πετυχένοντας 28 νίκες, 4 ισπολίες και 2 ήττες.

Σημείωσε 88 γκολ και δέχθηκε 19. Προπονητής ο Σπύρος Λέντας.
Έδρα του το Δημ. Γήπεδων Γαλανέικων Λαμίας


Πρωταθλητής Ευρυτανίας αναδείχθηκε ο Αίολος στην διαδικασία των play off κατακτώντας τον τίτλο. Λόγο των λίγων ομάδων (7) το πρωτάθλημα διεξάγεται σε 3 γύρους και στην κανονική διάρκεια ο Αίολος τερμάτησε στην 1η θέση συγκεντρώνοντας 45 βαθμούς στους 18 αγώνες που έδωσε σημειώνοντας 15 νίκες και 3 ήττες. Πέτυχε 47 γκολ και δέχθηκε 15.Προπονητής ο Γιάννης Φλωράκης  Εδρα το Δημ Γήπεδο Καρπενησίου