Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο κατά φαντασίαν ... καναλάρχης

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ένας τύπος σε έξαλλη κατάσταση. Δημιουργεί συνεχώς ένταση ξεπερνώντας τα όρια πολλές φορές. Και είναι βεβαίως δικαίωμα του καθενός να προσπαθεί να γίνει πιο γραφικός ακόμα και από τα σοκάκια της Πλάκας, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να παρενοχλεί τους άλλους.

Η δουλειά του περιορίζεται στο να καταγράφει, να σχολιάζει και να ασκεί κριτική, όχι όμως να επιβάλλει τη παρουσία του όπου του γουστάρει παριστάνοντας πότε τον αστυνομικό και πότε τον δικαστικό,

Για να μην πιστεύει κανένας ότι υπερβάλλω παραθέτω  πραγματικά γεγονότα από τους τελευταίους δυο μήνες:

Στον αγώνα Ολυμπιακός Χαλκίδας-ΑΟΝΑ είχε άποψη για το πως πρέπει να συνταχθεί το φύλλο αγώνα. Μάλιστα παρενέβει στον διαιτητή για τον διορθώσει και να καταγραφούν τα γεγονότα όχι όπως τα είδε ο "άρχοντας του αγώνα", αλλά έτσι όπως ήθελε ο ιδιοκτήτης του blog (Ο ίδιος βέβαια θεωρεί ότι διαθέτει τηλεοπτικό σταθμό).

Λίγο καιρό πριν σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος στο "Ενωσιακό" απαίτησε να σταματήσει τη λήψη ένας πατέρας που βιντεοσκοπούσε το παιδί του !

Στη συνέντευξη τύπου για την "Ανάβαση Ριτσώνας" έβγαλε έναν εντελώς ανούσιο λόγο μπροστά στους εμβρόντητους παρευρισκόμενους. Μεταξύ άλλων μάλωσε τον δήμο και τα μέσα γιατί δεν ήταν ο ίδιος χορηγός επικοινωνίας.
Δηλαδή επειδή εκείνου του ήρθε να γίνει χορηγός δυο μέρες πριν ξεκινήσει η ανάβαση, του έφταιξαν ή ο δήμος (που δέχεται τις προτάσεις, δεν τις υποβάλλει), ή τα μέσα που είχαν κάνει τη προεργασία τους και πρόβαλλαν δωρεάν τη διοργάνωση.

Απλά εσείς εκεί στον δήμο θυμηθείται του χρόνου να κάνετε μια εξαίρεση και κάντε του μια πρόταση να γίνει χορηγός μήπως και το ξεχάσει πάλι ο ίδιος.  

Λίγες ημέρες πριν έπνεε τα μένεα κατά του δήμου γιατί δεν του ανατέθηκε η ζωντανή μετάδοση του καρναβαλιού ζητώντας ο λογαριασμός του νερού του να σταλεί στο Star κεντρικής Ελλάδας που μετέδωσε ζωντανά το καρναβάλι, χρησιμοποιώντας ένα βαν εξωτερικών μεταδόσεων και 4 κάμερες. Ελπίζω κανένας από τους 17 τηλεθεατές του να μην κατάλαβε ότι δεν διαθέτει παρόμοιο εξοπλισμό αλλά ούτε συχνότητα στη digea και να θεώρησαν τη διαμαρτυρία του δίκαιη.

Για να φτάσουμε στο πρόσφατο μπαράζ ανόδου Αναγέννηση Ιστιαίας-Ερμής Πηλίου όταν με προταφανές θράσος απαγόρευσε ετσιθελικά στον Χρήστο Μπεκιάρη να χρησιμοποιήσει ακόμα και τη φωτογραφική του μηχανή για να τραβήξει βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά; "Κοίταξε τον αυτόν πάει να τραβήξει βίντεο" σαν να επρόκειτο ο Χρήστος να πουλήσει ναρκωτικά.
Νωρίτερα  είχε ανοίξει έναν φάκελο με φωτογραφίες (και καλά εδώ σε έχω) και ο Μπεκιάρης έβλεπε σαστισμένος τον εαυτό του (σε μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών) να τραβάει βίντεο σε παλιότερους αγώνες της Ιστιαίας.

Όλα αυτά ενώ ο κατά φαντασίαν καναλάρχης ήταν τιμωρημένος από την ΕΠΣΕ (παρόλα αυτά βιντεοσκοπούσε) και ο συνάδελφος από την βόρεια Εύβοια είχε άδεια μετάδοσης αλλά και βιντεοσκόπησης του αγώνα.

Στο σημείο αυτό το αστείο παρατραβάει Ευρυπίδη και η πλάκα πρέπει να κοπεί. Έχεις ανοίξει άσχημο νταλαβέρι  και αν συνεχίσεις να προκαλείς με αυτό το τρόπο θα διαπιστώσεις ότι η προσφυγή στις αρμόδιες αρχές δεν είναι αποκλειστικό σου προνόμιο.

                                                                                                   Γιώργος Γιώτας

Υ.Γ: Ελπίζω ότι μου ετοιμάζεις κάποιου είδους αφιέρωμα, δεν εξηγείται διαφορετικά ότι με βιντεοσκοπείς την ώρα της δουλειάς μου και μάλιστα με επιδεικτικό τρόπο. Αν πάλι θέλεις να με τρομάξεις πιο αποτελεσματικό θα ήταν να έρθεις ξαφνικά πίσω μου και να μου κάνεις "μπου".