Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η γιορτή της ποδοσφαιρικής Εύβοιας ξεκίνησε

Η παρουσίαση για τον τελικό κυπέλλου Εύβοιας έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ερέτριας, παρουσία διοικήσεων, προπονητών και ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Το παρών έδωσε και η διαιτητική τετράδα που θα διευθύνει τον αγώνα. Το πιο ενδιαφέρον σημείο της βραδιάς περιλάμβανε τις τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών σχετικά με τον τελικό της διοργάνωσης που για να μην ξεχάσουμε φέτος είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο γενικό αρχηγό του ΑΟΝΑ Παναγιώτη Ασδέρη.

Από τον φετινό τελικό εισάγεται και η καινοτομία της ανάδειξης του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του τελικού που θα κριθεί με ψήφους των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ και των εκπροσώπων των ΜΜΕ του νομού.
Δ. Βαλκάνος: "Δεν θα πάμε με κατεβασμένα χέρια"
Ο προποντής της Ερέτριας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί, δήλωσε ικανοποιημένος που οι ποδοσφαιριστές του εξασφάλισαν θέση στον τελικό μετά από 25 χρόνια, αλλά προειδοποίησε:"Δεν θα πάμε να παίξουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Υπάρχει δίψα για διάκριση και από τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες, αλλά και τους μεγαλύτερους και εμπειρότερους. Συγχαρητηρια και στις δυο ομάδες για εμάς είναι ήδη πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στο τελικό".

Μ.Σεροπιάν: " Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στο θεσμό"
Ο κόουτς των "νερατζούρι" δεν άφησε σε καμία περίπτωση να εννοηθεί ότι η ομάδα του θα υποτιμήσει τον αγώνα καθώς η Ερέτρια παίζει σε μικρότερη κατηγορία. "Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο και θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και να πάμε μακριά στον θεσμό".

Ν. Μητακίδης: "Ο πιο ωραίος τελικός"
Ο αρχηγός της Ερέτριας Νίκος Μητακίδης μίλησε για λογαριασμό των συμπαικτών του και χαρακτήρισε μεγάλη τιμή που πήγαν την ομάδα στον τελικό μετά από 25 χρόνια: "Είναι μεγάλη τιμή που μετά από 25 χρόνια φτάνουμε σε έναν τελικό. Το 80% των παικτών της ομάδας προέρχονται από τις ακαδημίες της. Είναι ο 4ος τελικός που θα παίξω, αλλά αυτός είναι ο πιο ωραίος. Είμαι συγκινημένος γι΄αυτή τη προσπάθεια."

Κ. Καραμπάς: "Για το κόσμο, τη διοίκηση και τους εαυτούς μας"
Το κίνητρο της ομάδας του για το κύπελλο εξήγησε ο κάπτεν της Χαλκίδας Κώστας Καραμπάς: "Θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο για τον κόσμο, τη διοίκηση και για τους εαυτούς μας και να πάμε στη συνέχεια όσο πιο μακριά γίνεται".


Θ. Κοντσιλίδης : "Ευχαριστώ τα παιδιά μου που με έφεραν εδώ"
Συγλινημένος ήταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέμης Κοντσιλίδης. "Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς για την εκπροσώπηση της Εύβοιας στις εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστώ τα παιδιά μου γιατί μας έχουν κάνει περήφανους. Τα ευχαριστώ γιατί με έφεραν σήμερα εδώ."

Βασίλης Ταρνανάς: "Να νικήσει ο καλύτερος" 
Εκ μέρους της διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς μίλησε ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ταρνανάς ο οποίος είπε: "Ευχαριστούμε την ΕΠΣΕ για την πολύ ωραία εκδήλωση. Είμαστε μια καινούργια διοίκηση ενός μήνα. Εύχομαι τη Τεταρτη να γίνει ένα καλό παιχνίδι και νικήσει ο καλύτερος".

Γ. Παπακωνσταντίνου: "Ποδοσφαιρική γιορτή"
Τη βραδιά είχε ανοίξει ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατέστησε τον τελικό κυπέλλου σε κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός. "Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Το κύπελλο είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Φέτος πρέπει να δηλωθεί ο κυπελλούχος μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου γιατί μετά αρχίζει το κύπελλο ερασιτεχνών που όποια ομάδα το κατακτήσει κερδίζει μια θέση στη Γ΄εθνική. Το άκουσες Θέμη?", πείραξε τον πρόεδρο της Ερέτριας και συνέχισε: "Ο κυπελλούχος Εύβοιας θα συμμετάσχει στον 6ο όμιλο με τους κυπελλούχους της Λακωνίας, της Αρκαδίας της Αργολίδας, της ανατολικής και της δυτικής Αττικής".

Συγκηνητική ήταν η στιγμή που όλοι οι παρευρισκόμενοι τίμησαν όρθιοι τη μνήμη του Παναγιώτη Ασδέρη του οποίου η οικογένεια θα βρίσκεται την Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να παραλάβει τιμητική πλακέτα. 

Για την ιστορία ο ΑΟ Χαλκίς έχει κατακτήσει 7 φορές το κύπελλο Εύβοιας και μια ήταν φιναλίστ, ενώ ο Απόλλων Ερέτριας το έχει κατακτήσει δυο φορές.

Παρούσα στην εκδήλωση και η Δήμαρχος της Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλιμπατέ που έδωσε τις ευχές της στην ομάδα της επικράτειας της.

>