Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλο διπλό η Αιδηψός στην Μακρυκάπα.

Πολύ σπουδαίο διπλό πήρε η Αιδηψός μέσα στην Μακρυκάπα που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην σωτηρία, με τον Χρ. Πατσούρα να κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της Αιδηψού.
Μοιρασμένος με λίγες φάσεις το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να συνδυαστούν, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Κυριακόπουλου κατάφεραν με εντυπωσιακό τρόπο να ανοίξουν το σκορ.
Ήταν το 17' όταν μετά από σέντρα ο Ψύλλος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακόπουλου γράφοντας το 0-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και άρχιζαν να πιέζουν την εστία του Μυλωνά ο οποίος ήταν σε εξαιρετική μέρα και έκανε σωτήριες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.
Στο 77' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ που σημείωσε ο Βουρδάνος  1-1.
Στο 84' η Αιδηψός σε μια αντεπίθεση κατάφερε να κλέψει την νίκη με γκολ που σημείωσε ο Φατσής 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Έτσι την άλλη αγωνιστική η Αιδηψός με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται σε ένα αγώνα παραμονής την Δροσιά που είναι ισόβαθμοι στην βαθμολογία.