Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι αγώνες του Τελεθριακού το Σαββατοκύριακο

Δελτίο Τύπου.......
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ - ΛΗΛΑΝΤΙΟ 62-53

Τρίτη σερί νίκη στον Β' γύρο
Σημαντικη νίκη πέτυχε η ομαδα μας επικρατώντας του Ληλάντιου με 62-53 για την 5η αγωνιστικη του 2ου γύρου του πρωταθληματος Α' Ανδρων της ΕΣΚΑΣΕ.
Οι παικτες του Τελεθριακου ξεκίνησαν πολυ δυναμικά με ενα προβάδισμα 15-8 στο 1ο δεκαλεπτο.
Στην συνεχεια ομως χαλαρωσαν με αποτελεσμα το Ληλαντιο να αντιδράσει και να κλεισει την διαφορά του σκορ στο 27-24.
Στο 3ο και 4ο δεκαλεπτο η ομαδα μας έπαιξε πιεστική αμυνα και καταφερε να αποκτησει σταθερό προβάδισμα κερδίζοντας με 62-53.
Επομενο ματς 13 Φεβρουαρίου Αλεξανδρος Ν. Αρτακης - Τελεθριακος.
Να σημειώσουμε οτι ο Τελεθριακος συνεχίζοντας την προσπαθεια αναβάθμισης της υποδομής του κλειστου γηπέδου Ιστιαιας δέχθηκε με χαρά την προσφορά τού επιπλοποιού Χρήστου Δελχά για ενα μεγάλο τραπέζι κριτων και 3 άνετες καρέκλες τα οποία τοποθετήθηκαν από το ματς με το Ληλαντιο. Ευχαριστούμε το Επιπλόραμα Δελχάς για την πολύτιμη δωρεά που έρχεται να καλύψει μια βασική έλλειψη του γηπέδου (εσωκλειουμε σχετικη φωτο με Χ. Δελχά & Σ. Παπανδρέου του Τελεθριακού).
Δεκάλεπτα: 15-8, 12-16, 20-20, 15-9
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος): Μιχαηλίδης, Ρουμελιώτης Θ. 12 (2), Ρουμελιώτης Γ. 21 (5), Ρουμελιώτης Αν., Καστάνας 7 (1), Μέτα, Τζελέπης 8, Κολιάτος, Μπόλματης 7, Δήμου 2, Φακίτσας 5.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟ 2015-16

ΦΑΛΑΡΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 25-51 (ΠΑΙΔΙΚΟ).
Στην 2η θέση του Ε' ομίλου οι παιδες του Τελεθριακού.
Ακολουθώντας τα χνάρια της αντρικης και εφηβικής ομαδας οι παιδες του Τελεθριακου πήραν εύκολα τη νίκη μεσα στη Στυλιδα με 25-51 για το πρωταθλημα Ε' όμιλου της ΕΣΚΑΣΕ.
Η ομαδα παιδων του Τελεθριακού μετα την νίκη αυτη κατακτά την 2η θεση στον όμιλο της καταγράφοντας μια δυναμικη πορεία στο φετεινο πρωταθλημα.
Ωστοσο θα αναμένει τα τελικά αποτελέσματα των άλλων ομίλων για την πρόκριση στην επομενη φαση γεγονός που θεωρείται πολυ δυσκολο καθως η μεχρι τωρα διαφορά ποντων δεν ευνοεί τον Τελεθριακο.
Σε κάθε περιπτωςη συγχαίρουμε τους παιδες για την καλή τους αποδοση που αφήνει μεγάλες προσδοκίες για το μελλον.
Μπράβο και στον προπονητη Γ. Ρουμελιωτη για τις καλες επιδόσεις των παιδιων.
Καλη συνεχεια.
Σημειωση: Στο συγκεκριμενο ματς χρεη προπονητη ειχε ο Θ Ρουμελιωτης λογω κωλύματος του Γ Ρουμελιωτη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-14, 8-17, 6-7, 6-13.
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Ρουμελιώτης Θ.): Πετής 12 (1), Ηγουμενόπουλος 21 (1), Περπατάρης, Θεοδώρου, Λούλης 6, Σταρφιώτης 4, Κουλουριώτης 6 (2), Μήτσης 2, Σταμούλος.