Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AONA-Λήλας 2-1: 'Ερυθροκίτρινο" κτύπημα στην εκπνοή των ημιχρόνων

Η Ν. Αρτάκη πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Λήλαντα στην εκπνοή του αγώνα και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στη κορυφή. Το παιχνίδι έμοιαζε με ταινία του Χίτσκοκ και κρίθηκε με πέναλτι που κατελόγισε ο Παπακωνσταντίνου στο 93΄, παράβαση που αμβισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και στο σημείο εκείνο το γήπεδο πήρε "φωτιά", ενώ στις εξέδρες είχαμε λιποθυμίες. Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΝΑ πλησίασε στο -2 από την ΑΕΚ με την οποία αγωνίζεται την επόμενη εβδομάδα στο "Ενωσιακό" σ' ένα ντέρμπι σταθμό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκεια του και όποιο και αν ήταν το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο. Στα πρώτα 20 λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή και στο 10΄μετά από ένα γύρισμα του Τσαλμά ο Τσάμαρης έσωσε προ του Μαστροκώστα. Μετά το 25΄ ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και στο 30΄ο Λήλας έχασε καλή ευκαιρία με τον Κουτσαυλή να βγάζει με κάθετη μπαλιά τον Κικίδη τετ-α-τετ αλλά να πλασάρει άουτ.

Δυο λεπτά αγότερα είχαμε την απάντηση της Αρτάκης με τον Μπαλαμπάνη να βγάζει τη σέντρα τον Καραχάλιο να πιάνει τη κεφαλιά και τον Τσάμαρη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 40΄ ο Ευαγγελινός πρόλαβε και πήρε "τη μπουκιά από το στόμα" του Μαστροκώστα, ενώ στο 45 έγινε το 1-0. Ο Τσαλμάς έκανε το σουτ  η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μπαλαμπάνη που με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο "λαμπαδηδρόμος" βγήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 54΄ο Μαστροκώστας εξαπέλυσε έναν κεραυνό έξω από τη περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 69΄το σουτ του Τσαλμά πέρασε άουτ, ενώ στο 84΄ ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία. Ο Τσαγκός πλάσαρε τον Ευαγγελινό που έδιωξε η μπάλα γύρισε ξανά στο Τσαγκό που πάσαρε στον αμαρκάριστο Χαλιώτη που ήταν έτοιμος να σκοράρει, αλλά ο Πριόνας τον υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ.

Έτσι φτάσαμε στη φάση του 93΄με τον Μπαλαμπάνη να γεμίζει μέσα στη περιοχή Λούκα και Αυλωνίτη να πηδάνε στον αέρα και τον παίκτη της Αρτάκης να βρίσκεται στο έδαφος. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και απέβαλλε τον Αυλωνίτη, με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε αρένα. Δυο λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΑΟΝΑ (Τ. Ταυταρίδης): Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μπαλαμπάνης, Πεππές, Τουρκοχωρίτης, Ζαχαριάς, Λούκας, Καραχάλιος, Γκογκομήτρος (89΄Ζήσης), Τσαλμάς, Μαστροκώστας (59; Σίδερης)

Λήλας Βασιλικού (Α. Μαστραγγελής): Τσάμαρης, Κικίδης, Ντούνας, Μακρής, Αυλωνίτης, Κουτσαυλής, Αλεξίου (63΄Μπράχο), Χαλιώτης, Μαστροκώστας, Τσαγκός (90΄Κυτίνος), Παππάς (85΄Χρηστίδης)