Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρωική ισοπαλία στο 92' τα Ζάρητρα

Τα Ζάρητρα με γκόλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο πάρκο του λαού απο τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με σκόρ 2-2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο δείχνοντας ότι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα όμως δεν υπολόγισαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου.
Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας μπήκε πολύ δυνατά και στο 13 άνοιξε το σκόρ όταν ο Σκριβάνος βρήκε με κάθετη πάσα τον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκόρ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας διαρκής μονόλογος για την ομάδα του κύριου Ιωαννίδη και στο 43΄ ήρθε το 2-0 απο τονΣκριβάνο ο  οποίος μετα απο πάσα του Αντωνάτου βρέθηκε απέναντι απο τον Τόρα και δεν δυσκολεύτηκε να τον πρασάρει.

Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ χαλαρά  νομίζοντας πως είχαν κερδίσει το μάτς.Τα ηρωικά Ζάρητρα βγήκαν μπροστά και αφού στο 55΄ είχαν δοκάρι απο σούτ φάουλ του Πέππα,μείωσαν στο 62΄ με τον Καλιοντζή Ν.ο οποίος αφού κέρδισε τις κόντρες πλάσαρε τον Σολογιάννη1-2 .
Στο 70΄και στο 82΄οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη να καθαρίσουν το μάτς για να επαληθευτεί ο νόμος του ποδοσφαίρου στο 92΄όταν στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαντασάς Βασ. με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του 2-2.
Ολυμπιακός Χαλκίδας:
Σολογιάννης,Αγγελάτος,Τσίμπος(60΄Καρβέλης,Αγγελάτος,Αντωνόπουλος,Μουσάι,Τζαβράς,Τσακουλής(65΄Ευσταθίου),Αντωνάτος,Σκριβάνος,Ιωαννίδης(66΄Ελευθερίου).
ΑΟ Ζάρτρα:
΄Τόρα,Πιλάτης,Παναγιώτου(65΄Ανδρέου),Μίχας,Μάλιος,ΜαντασάςΣπ,Πάλλης(52΄Αποστόλου),Πέππας,Γκίκας,Μαντασάς Βασ,Καλιοντζής Ν(86΄Καλιοντζής Γ).

Γιάννης Νερούτσος

>