Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημ. Καντάρη προπονητή του ΑΟ Δύστου

Είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε θέματα διαιτησίας αλλά μου το επιβάλει η συνείδηση μου,η αξιοπρέπεια μου και προπάντων η υποχρέωση μου απέναντι στους παίχτες μου να υπερασπιστώ τους κόπους και τον ιδρώτα τους.   Στον αγώνα του Σαββάτου της ομάδος μας Α.Ο.ΔΥΣΤΟΥ με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα του ΓΥΜΝΟΥ έγιναν τραγικά διαιτητικά λάθη κατά της ομάδας μας σε βαθμό που συντρέχει αλλοίωση του αποτελέσματος.

Και για να γίνω πιο σαφής αναφέρομαι και στα 3 γκολ της αντιπάλου ομάδας που επιτεύχθηκαν από λάθος αποφάσεις των διαιτητών. Στο 1ο γκολ η μπάλα εχει βγει καταφανέστατα εκτός γηπέδου (πλάγιο άουτ) και στη συνέχεια της φάσης σημειώνεται το γκολ.Το 2ο γκολ επιτυγχάνεται με πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής κάνοντας ταυτόχρονα 2 λάθη..δεν έγινε καμία παράβαση και  αν έγινε ήταν εκτός μεγάλης περιοχής.Στο 92ο λεπτό και ενώ η ομάδα μας ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ στο κέντρο του γηπέδου  ο αντίπαλος παίχτης στέκεται σε πολύ κοντινή θέαση με αποτέλεσμα να κτυπήσει η μπάλα πάνω του .να καταλήξει σε συμπαίκτη του και να επιτευχθεί το υπέρ τους 3ο γκολ. Το αποκορύφωμα όλων ήταν η ακύρωση κανονικού γκολ της ομάδας μας στο 35ο λεπτό όταν κερδίζοντας φάουλ στο κέντρο του γηπέδου εκτελέστηκε απευθείας καταλήγοντας στα δίχτυα της αντιπάλου   Και βέβαια ο κύριος αυτός απέβαλε από τον πάγκο μας τον προπονητη τον βοηθο και τον προεδρο της ομαδος μας μονο και μονο γιατι του ζηταγαμε σεβασμο απεναντι στην ομαδα μας και τους παιχτες μας....Μαλλον δεν ξερει τι σημαινει αυτη η λεξη...


Με αυτη τη θεση μου ειμαι αναγκασμενος  να τοποθετηθω δημοσιως γιατι πρεπει ολοι να συμβαλουμε στο να διατηρηθει η ηρεμια στο χωρο αυτο -με τα πολλα προβληματα-και να γινει συνειδηση οτι ο διαιτητης εχει δικαιωμα του λαθους και του σεβασμου αλλα και ο ιδιος να δειχνει αναλογο σεβασμο στους αγωνιζομενους και στους ανθρωπους των ομαδων που βαζουν το μερακι τους και το χαρτζιλικι τους για να υπαρχει αυτο που λεμε ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.
Διαιτησιες σαν αυτη του κ.Βρακα διωχνουν το φιλαθλο κοσμο αλλα και τους παραγοντες και τους αθλητες απο το χωρο αυτο.
Κλεινοντας καλω τους αρμοδιους φορεις να φροντισουν ωστε να εξαλειφθουν φαινομενα που αυξανουν την καχυποψια και διαταρασουν την ηρεμια των συλλογων και των ανθρωπων τους..

Με εκτιμηση
Δ. ΚΑΝΤΑΡΗΣ