Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρίποντο η Αυλίδα μέσα στην Αιδηψό (φωτο & Video )

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις, η Αιδηψός κλώτσησε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και έτσι πήρε την πρώτη της νίκη η ομάδα της Αυλίδας , φεύγοντας από την Λουτρόπολη με τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές της.
Οι φιλοξενούμενοι ήλθαν στην Αιδηψό με ελλείψεις και συγκεκριμένα με έναν μόνο παίκτη στον πάγκο και μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά. Σε όλη τη διάρκειά του είχαν καλύτερα πατήματα και είχαν και περισσότερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν πάρει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ αν οι παίκτες της που αναπτύσσονταν πετυχημένα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, έπαιζαν περισσότερο ομαδικό παιχνίδι και δεν κράταγαν με επιμονή την μπάλα στα πόδια τους.
Το πρώτο μέρος κύλισε σχεδόν  αδιάφορα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις ευκαιρίες, ξεκινώντας από το 3ο λεπτό με τον Στέργκου να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Στο 9΄ και στο 21΄ έχασαν άλλες δυο ευκαιρίες με τον Κουτσαυλή.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήλθε στο 23΄  με κεφαλιά του Δημητρίου να βγαίνει πάνω από το οριζόντιο.
Στο 52΄ ο Βαρσαμάς ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και κερδίζει το πένλτι που εκτελεί πετυχημένα ο ίδιος, δίνοντας το προβάδισμα στην Αυλίδα 0-1.
Η Αιδηψός πίεσε στα επόμενα λεπτά και στο 59΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα πολύ ωραίο σουτ του Αντριάνο Μπιμπάι 1-1 και χάνει και ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα στο 64΄ πάλι με τον Αντριάνο Μπιμπάι που για κλάσματα δευτερολέπτου δεν πρόλαβε την μπάλα μπροστά στον Αραβανή.
Γρήγορα οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο 71΄ συγκεκριμένα, με ένα κοντινό πλασέ του Βαρσαμά που κατάφερε το δεύτερό του γκολ σήμερα και χάρισε το πρώτο τρίποντο φέτος στην ομάδα του, 1-2.
Ο Ελευθερίου έχασε καλή ευκαιρία στο 77΄  και σε αντιδιαστολή, η πίεση της Αιδηψού έφερε δυο καλές στιγμές, στο 79΄ με τον Φώτου και στο 83΄ με τον Κ. Φώτου.
Στο 90΄ ο Τίτο Μπιμπάι είδε απευθείας κόκκινη κάρτα μιας και μάρκαρε πολύ σκληρά τον Ελευθερίου.


ΑΟ Αιδηψός (Κυρπισλίδης)
Μυλωνάς, Φώτου Κ, Φατσής, Δημητρίου (85΄ Σιρπτσιόγλου) , Χρήστου, Αθανασίου (53΄ Σαμπάι),  Μπατσιώτος, Αναγνώστου Μ (53΄ Καπλανάι), Μπιμπάι Α, Μπιμπάι Ι, Φώτου Χ


Αυλίδα (Τοκπασίδης)
Αραβανής, Τζαφέρος, Καρλατήρας, Ζαζάς, Προβής, Παπαγεωργίου, Στέργκου, Κουτσαυλής, Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Χίσκα (67΄ Λεοντάρης)

Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Αντωνίου - Σοφίου

Δείτε Video με  το πέναλτι - γκολ της Αυλίδας και δηλώσεις του Π. Τοκπασίδη  


Δείτο το  ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ