Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καθαρή νίκη της Καστέλλας μέσα στην Αυλίδα

Η Καστέλλα πέρασε άνετα από την Αυλίδα με 1-3 βάζοντας τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για 2η συνεχόμενη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κιαπέκου κατάφεραν μέσα σε 15 λεπτά να πετύχουν τρία τέρματα και να καθαρίσουν το παιχνίδι.  Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σπανός που αρχικά στο 34΄νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αραβανή ανοίγοντας το σκορ 0-1, ενώ στο 47΄ η κόντρα τον ευνόησε και έστειλε για 2η φορά τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 50΄ ο Τσούτσης με σουτ μέσα από τη περιοχή έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 0-3.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 36΄ να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση όταν η κεφαλιά του Καρλατήρα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Κηρόπουλου. Το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να μειώσουν το σκορ στο 55΄ με τον Κουταυλή να μειώνει σε 1-3 σκορ που ήταν το τελικό της αναμέτρησης.

Η νίκη της Καστέλλας είναι δίκαιη καθώς είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, από την άλλη η Αυλίδα δεν έδειξε να διαθέτει τα αποθέματα για να πάρει το παιχνίδι.



ΑΟ Αυλίδας (Π. Τοκπασίδης):Αραβανής, Καρλατήρας, Παπαγεωργίου, Ζαζάς, Προβής, Χούσκα, Λεονάρντο (18΄Κάκιος), Καουτσαυλής, Αντωνόπουλος, Βασραμάς, Ελευθερίου




 ΑΠΟ Καστέλλας
 Κηρόπουλος, Αναστασίου (75΄Σέγκος), Ρούσσος, Μακρής, Ράζος (60΄Ταψής), Μπασινάς, Σπανός, Τσούτσης, Λαφαζάνης, Μαντάς, Μήτρου