Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

3-1 οι Ωρεοί τον Ταξιάρχη, στο Βορειοευβοιώτικο ντέρμπι (φωτορεπορτάζ)

Υπέρ των τυπικά γηπεδούχων έληξε το σημερινό βορειοευβοιώτικο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας, με τους Ωρεούς να παίρνουν τους τρείς βαθμούς και να κερδίζουν τον Ταξιάρχη με 3-1.
Οι Ωρεοί μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και έχασαν ευκαιρία με τον Μούστο στο 2ο λεπτό και με τους γηπεδούχους να παραπονιούνται για πέναλτι στην ανατροπή που του έγινε. Επίσης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και γενικά τις ευκαιρίες μέχρι το 25΄όπου ο Ταξιάρχης ανέβασε ρυθμούς και πίεσε πάρα πολύ τον Μαυρούτσικο.
Το δεύτερο μέρος ήταν όμως αυτό που έκρινε και το αποτέλεσμα, μιας και οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και γρήγορα πήραν το αποτέλεσμα.

Οι φάσεις

10΄ Ο Παυλάκης προσπαθεί μέσα στην περιοχή του Παναγιωτόπουλου και ο Μαργέτης με τακουνάκι, αντί να διώξει την μπάλα, την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
13΄ Ο Δούμας προσπαθεί να βρεί και πάλι τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου αλλά σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή ο Γκαμίλης καταφέρνει να διώξει.
19΄ Προσπάθειες σε αλλεπάλληλους χρόνους από τους Δαρζέντα, Μαργέτη και Δέσπου Δ μέσα στην περιοχή του Μαυρούτσικου, δεν ευοδώνεται.
31΄ Επί πέντε λεπτά ο Ταξιάρχης πιέζει συνεχώς την άμυνα των Ωρεών και τελικά η άμυνα των γηπεδούχων διώχνει και έξω από τη μεγάλη περιοχή ο αρχηγός της ομάδας Τσαμούρογλου βρίσκει την μπάλα στην κίνηση και με ένα φοβερό βολέ την στέλνει στη γωνία του Μαυρούτσικου, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
43΄ Ο Δούμας παίρνει την μπάλα, αιφνιδιάζει τους φιλοξενούμενους και σχεδόν από το ύψος της σέντρα προωθείται, περνάει δυο αμυνόμενους και σχεδόν τετ α τετ με τον Παναγιωτόπουλο, στέλνει την μπάλα άουτ.
48΄ Ο Γ. Μαυρούτσικος δίνει παράλληλη πάσα στον Μούστο που σχεδόν τη γωνία της μικρής περιοχής κοντρολάρει σταθερά και ψύχραιμα σουτάρει βρίσκοντας τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, 2-1.
52΄ Οι Ωρεοί εκτελούν φάουλ που ο Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να μπλοκάρει, η μπάλα του φεύγει από τα χέρια και σε δεύτερο χρόνο ο Δούμας του την κλέβει πριν την πιάσει και με την μπάλα στα πόδια του πέφτει μέσα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 3-1.
63΄ Κλέβει πολύ ωραία την μπάλα ο Τσαμούρογου αλλά του σουτ που κάνει φεύγει λίγο άουτ.
66΄ Επίθεση και σουτ του Ρεσούλι καταλήγει λίγο άουτ.
71΄ Σουτ του Δαρτζέντα Δ, βγαίνει ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Μαυρούτσικου.
73΄ Κεφαλιά του Γκαμίλη μπλοκάρει πολύ όμορφα ο Μαυρούτσικος.
85΄ Κεφαλιά του Καραδημήτρη για γκολ, για άλλη μια φορά ο Μαυρούτσικος κρατάει το σκορ με μια φοβερή εκτίναξη.

ΑΟ Ωρεών
Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Ματζώρος (86΄ Μπλέτσας), Γιουκάι Ε, Τριανταφύλλου, Αθανασίου, Μούστος (80΄ Καραδημήτρης Π), Δούμας, Χαντζής (88΄ Καραπάνος), Μαυρούτσικος Ι Φ, Ρεσούλι

ΑΕ Ταξιάρχη
Παναγιωτόπουλος, Παραντές (56΄ Σταματονικολός), Μπαλαμούτης (56΄ Γοργομάτης), Μαργέτης, Καραδημήτρης Α, Δέσπους Δ, Γκαμίλης, Δραζέντας Δ, Καραβάς (80΄ Κόχυλας), Δέσπθς Χ, Τσαμούρογλου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ