Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σεμινάριο για τους προπονητές

   ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 10 -11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη το Επιμορφωτικό Σεμινάριο της Διεύθυνσης Ακαδημίας. Το Σεμινάριο που απευθύνεται στους επικεφαλής και στους προπονητές των Σχολών του Δικτύου μας είναι στα πρότυπα της UEFA και το διοργανώνει ο Ολυμπιακός για 4η φορά.
Στο  σεμινάριο του Ολυμπιακού θα παραβρεθούν και οι προπονητές της Σχολής και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
 Το Σεμινάριο στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι των Σχολών μας σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 14:00. Στο Σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως τα "Καθήκοντα των Αμυντικών" από τον κ. Μαυρογενίδη και τον κ  Πάντο, η "Τακτική στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο" από τον κ. Ελευθεριάδη και η "Πρόληψη Τραυματισμών" από τον ιατρό της πρώτης ομάδας κ. Θέο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ειδικές ενότητες για τους τερματοφύλακες, ανάλυση για τον ρόλο των εργομετρικών μετρήσεων από την "Life Ergo" και ομιλίες για τηνΑθλητική Ψυχολογία και Διατροφή. Φυσικά υπάρχουν ακόμη 12 ενότητες και πολλές εκπλήξεις!