Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ταμυναϊκός νικητής του ντέρμπι της Καρυστίας

Ο Ταμυναϊκός ήταν ο νικητής του γειτονικού ντέρμπι στο Τσαρπάλειο Δημ Γήπεδο Αλιβερίου επί του ΑΟ Αυλωναρίου με 1-0, με ένα γκολ που σημειώθηκε στην αρχή του αγώνα (10') και έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.Εξαιρετικός ο Ταμυναϊκός στο πρώτο ημίχρονο είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε φάσεις που όμως δεν εκμεταλλεύτηκε, εκτός από τη φάση του γκολ.
Στην επανάληψη μετά το 65' το Αυλωνάρι ανέβασε απόδοση και έχασε ευκαιρίες να μην φύγει ηττημένο από το Αλιβέρι αλλά μια η ολιγωρία των παικτών του, μία οι σωτήριες επεμβάσεις του Ντουρέκα και των αμυντικών δεν του επέτρεψαν να πετύχει κάτι ουσιαστικό.
Η πρώτη σημαντική φάση του αγώνα ήταν το γκολ του Ταμυναϊκού. Ο Πιλάτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρατζάς έπιασε κεφαλιά παράλληλη στην εστία του Πετράκη και ο Σταμέλος από κοντά επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Η απάντηση του Αυλωναρίου ήρθε στο 12' σε σουτ του Ηλ Δήμου με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντουρέκα.
Στο 16' εντυπωσιακή απόκρουση του Πετράκη σε σε πλασέ του Τσαλιαγκού.
Στο 18' δυνατό σουτ του Τσάγκου έφυγε άουτ.
Στο 33' μπαλιά του Τσάγκου στον Κούρτη που πλάσαρε από κοντά άουτ.
Στο 35' επάλαση Δήμου που απέφυγε δυό αντιπάλους αλλά κόπηκε πριν πλασάρει από τους αμυντικούς του Ταμυναϊκού.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης 46' ο Πετράκης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεραυνό του Ιωαννίδη.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σουτ του Τσάγκου στο 49'.
Στο 62' το Αυλωνάρι έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από πλασέ του Δήμου ο Καρατζάς έσωσε πάνω στην γραμμή τον Ταμυναϊκό.
Στο 90' νέα μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι με τον Ηλ. Δήμου που απέφυγε τρεις παίκτες έφθασε στην μικρή περιοχή αλλά ο Ντουρέκας έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα. Στην φάση αυτή ο Δήμου δέχθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο διαμαρτυρόμενος ότι ανατράπηκε ζητώντας πέναλτι.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα που βρήκε νικητή τον Ταμυναϊκό με 1-0.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ Βρακά και των βοηθών του Καμπούρη & Πριόνα.
Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος
Ντουρέκας, Αναστασίου, Ιωαννίδης, Καρατζάς, Λύκος Δ. Πιλάτης, Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός(83' Αργύρης), Κούρτης(71' Μανδράκας), Σταμέλος(86' Μάλλιος).
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ. Κρόκος
Πετράκης, Μαρούλης(37' Ρέτσας), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Δημάς, Σεϊντόπουλος(73' Βασιλείου Δ), Μακρής, Δήμου Βαγγ(63' Βογιατζής), Δήμου Ηλ, Κοτρόζος.

>