Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

5 Ροπαλιές ο ΑΟ Καρύστου στον Ηρακλή Πρασίνου

Ο Ηρακλής είχε ρόπαλο αλλά η Κάρυστος ήταν αυτή που το χρησιμοποίησε και με πέντε ροπαλιές έβγαλε από το κύπελλο τον Ηρακλή Πρασίνου μέσα στο γήπεδο του, σε ένα αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν ουσία, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έφυγαν από το Δημ. Γήπεδο Πρασίνου με την νίκη πρόκριση 5-0.
Στο 13' εκτέλεση φάουλ του Θεολόγου και ο Πανουργιάς με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 26' Μετά από σέντρα στα καρέ του Πρασίνου και ασθενή απόκρουση του Παναγιάρη ο Κασέμι από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2.
Δείτε τα δύο γκολ του ΑΟ Καρύστου

Στο 34' μετά από βαθιά μπαλιά στην περιοχή του Πρασίνου ο Κασέμι έκλεψε στον αέρα την μπάλα από τον Παναγιάρη και σημείωσε το 0-3.
Ένα λεπτό αργότερα 35' με ένα εξαιρετικό πλασέ ο Σπαρίδης πέτυχε το 0-4.
Δείτε το 3ο και το 4o γκολ του ΑΟ Καρύστου
Στην επανάληψη στο 58' ο ΑΟ Καρύστου σημείωσε το 5ο του τέρμα όταν μετά από πλασέ του Κασέμι έδιωξε ο Παναγιάρης αλλά ο επερχόμενος Τσέππας με νέο πλασέ σημείωσε το 0-5.
Για την συνέχεια οι παίκτες της Καρύστου έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους αλλά ήταν ακίνδυνοι και δεν απείλησαν την εστία του Μπαμπανιώτη.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΑΟ Καρύστου θριαμβευτή να περνά στους 16 του κυπέλλου Ευβοίας.
Άριστη η διαιτησία του Στρ. Ντούρα & των βοηθών του Παπακωνσταντίνου & Καντάρη
Ηρακλής Πρασίνου:Ν Περήφανος
Παναγιάρης, Φωτιάς Μ, Κιούσης Αντ( 49' Κόντος), Γεωργικόπουλος, Τριαναταφύλλου(60' Κουσερής, Κοίλιαρης, Λαθυράς, Κιούσης Ν, Σαμαράς, Σπίθας, Πάσχος(46'Περιβολάρης)


ΑΟ Καρύστου: Γ. Τζόκας
Μπαμπανιώτης, Πανουργιάς, Ρουκλιώτης, Σφυρίδης Ν ( 46' Παπακωσταντός), Ρεολόγου(71' Τσέππας Γ), Μπιθικούκης(60' Τσέππας Δ), Τσέππας, Σαρλάνης, Δημητρούλης, Κασέμι, Σπαρίδης

>