Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πυρηνοκίνητος ΑΟΝΑ λύγισε τον Λήλα και πέρασε στους «16»

Μια απίστευτη ματσάρα παρακολούθησαν οι 200-250 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Ν.Κίλιμπας» που βρήκε τον ΑΟΝΑ νικητή μετά από 120 λεπτά με 4-2 επί του Λήλαντα. Ένα παιχνίδι που παρακαλούσες να μην τελειώσει, με χορταστικό ποδόσφαιρο 6 γκολ, χαμένες ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι, φρενήρη ρυθμό, συναρπαστική εξέλιξη και ένα 2ο ημίχρονο που έκοψε την ανάσα των θεατών.

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι γηπεδούχοι με το καλημέρα προηγήθηκαν με 1-0. Μόλις στο 3΄ο Μαστροκώστας γύρισε τη μπάλα στον Λειβαδίτη, αυτός με καταπληκτικό κοντρόλ και πάσα έδωσε στον Ανέστη που με πλασέ έκανε το 1-0. Πανέμορφο γκολ προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Δημήτρη Λύκου έλεγξαν το ρυθμό, είχαν τη πρωτοβουλία και δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελειώσει με αυτό το σκορ, ο Μαστροκώστας με ωραία ενέργεια έπιασε δυνατό σουτ ο Μπαλαμπάνης με το χέρι άλλαξε τη πορεία της μπάλας και ο Σέγκος καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι. Ο Αγραφιώτης με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1 στο 46΄. Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα του Βασιλικού θα μπορούσε να προηγηθεί στο 47΄όταν ο Μπράχο κέρδισε νέο πέναλτι για την ομάδα του σε ανατροπή από τον Μαστροκώστα αλλά ο Ευαγγελινός είπε όχι αυτή τη φορά στον Αγραφιώτη.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών κυρίως από τους γηπεδούχους. Στο 51΄ παράλληλη μπαλιά Ανέστη ο Μαστροκώστας σχεδόν σε κενή εστία σημάδεψε τον Τσάμαρη. Στο 52΄ο Μπαπλαμπάνης που παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίος με άτσαλο διώξιμο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Δυο λεπτά αργότερο μπαλιά του Καραχάλιου ο Λούκας έκανε το πλασέ ο Τσάμαρης έδιωξε με τα πόδια. Στο 59΄ το πλασέ του Καραχάλιου σταμάτησε στο δοκάρι και στο 63΄ο Λειβαδίτης που σήμερα έκλεισε τα 17 του χρόνια έδειξε το πλούσιο ταλέντο του. Με εξαιρετική ενέργεια και πάσα έβγαλε στη πλάτη της άμυνας τον super Mario που ανατράπηκε από τον Τσάμαρη.

Πέναλτι και κίτρινη από τον Σέγκο (ίσως να ήταν και κόκκινη) και ο Καραχάλιος έκανε το 2-1. Στο 71΄νέα μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Ανέστη να αστοχεί από τη μικρή περιοχή και στο 83΄είχαμε τη ισοφάριση. Ο Μπαλαμπάνης έκανε δώρο τη μπάλα στον Μαστροκώστα στο σημείο του πέναλτι  που δεν δυσκολεύθηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 2-2. Μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας είχαμε μια μεγάλη απόκρουση του Τσάμαρη στο 88΄ σε κοντινό πλασέ του Λειβαδίτη και ένα λεπτό αργότερα τη 2η κίτρινη του Χρηστίδη που άφησε την ομάδα του με 10 και ενώ δεν είχε συμπληρώσει καλά-καλά 15 λεπτά συμμετοχής.

Στη παράταση η κούραση των ποδοσφαιριστών του Λήλαντα ήταν εμφανής. Στο 100΄ο Ντούνας έκανε τσαφ και ο Λούκας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-2 και 9 λεπτά αργότερα μια πολύ όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ έφερε τον Καραλή απέναντι στον Τσάμαρη να τελειώνει τον αγώνα  κάνοντας το 4-2. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Βασιλικού στη σεζόν.

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος): Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μπαλαμπάνης, Μπελίτσος, Κηρύκος (111΄Γκέκας), Καραλής, Λούκας, Καραχάλιος, Μαστροκώστας (75΄Κονόμι), Ανέστης, Λειβαδίτης.


Λήλας (Τ. Ταυταρίδης): Τσάμαρης, Αλεξίου, Ντούνας, Μακρής, Αυλωνίτης, Τσαλιαγκός (102΄Κουσερής), Μπράχο, Κουτσαυλής, Αγραφιώτης (53΄Κυτίνος), Μαστροκώστας, Παύλου (75΄Χρηστίδης). 
Περισσότερο φωτορεπορτάζ αργότερα...