Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Νίκος Κορτέσης μιλάει για την Αναγέννηση Γιάλτρων


Με τον Πρόεδρο της ομάδας «Αναγέννηση Γιάλτρων» Νίκο Κορτέση  μιλήσαμε για τα νέα της ομάδας του, που την Κυριακή αγωνίζεται με τον Άρη Αγίας Άννας για το Κύπελο Εύβοιας

Κε Κοστέση, πότε ξεκινήσατε προετοιμασία για τη φετινή σαιζόν;

Ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα περίπου, συγκεκριμένα την προηγούμενη Δευτέρα. Μη ξεχνάτε πως έχουμε και το παιχνίδι Κυπέλου με την Αγία Άννα, αλλά η προετοιμασία μας είναι σε πιο βαθύ πλάνο και με στόχο το πρωτάθλημα που έρχεται.

Θα μας ενημερώσετε για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδας σας;

Αποκτήσαμε τρείς  σημαντικούς παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ στη νέα σαιζόν. Συγκεκριμένα αποκτήσαμε τον Λάμπρο Λιάρο που παίζει στο κέντρο. Ο Λάμπρος έχει παίξει σε Α΄ τοπικό αλλά και στην Δ΄ Εθνική με την ΑΕ Μεσολογγίου. Εμείς τον αποκτήσαμε από την Θύελλα Παραβόλας.
Επίσης αποκτήσαμε τον Γιάννη Καπελαρή από την ΦΑΕ, ο οποίος είναι αμυντικός.
Τέλος ήλθε σε εμάς και ο μικρός Χρήστος Μακαντάσης, ο 14χρονος που προέρχεται από την Ακαδημία Αγίου.
Αναγέννηση Γιάλτρων 2015-2016

Πέρσι είχατε  μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, τερματίζοντας πέμπτη στην κατηγορία. Φέτος τι στόχους έχετε;

Φέτος ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει μπροστά στα φαβορί, πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη.

Αλήθεια, ποιες ομάδες θεωρείτε φαβορί για το πρωτάθλημα;

Αναμφισβήτητα θα έλεγα τις Γούβες και την ΟΠΑ. Και σαν ομάδες έδειξαν ότι είναι δυνατές, αλλά και η θέση που τερμάτισαν από μόνες τους, τους δίνουν τη θέση των φαβορί. Παρόλα αυτά όπως είπα, εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ και μπορούμε να βρεθούμε μπροστά.
Απο την προετοιμασία 

Προπονητής της ομάδας σας ποιος είναι;

Όπως και πέρσι, είναι ο Γιαννούλης.  Θα έχουμε φέτος όμως και γυμναστή. Τη θέση αυτή θα έχει ο Δημήτρης Ζουπανιώτης ο οποίος και είναι αυτός που έχει αναλάβει και την προετοιμασία μας  πάντα με τη συνεργασία του κ. Γιαννούλη.