Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα φιλικά της Κύμης


Η Κύμη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα τη βρει να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α2, το οποίο αναμένεται να είναι το πιο ανταγωνιστικό και το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών.

Στις τάξεις του Ευβοϊκού συλλόγου επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία και αυτό περνά και εντός των τεσσάρων γραμμών καθώς τα πράγματα βαίνουν καλώς και στις προπονήσεις.

Από κει και πέρα το συγκρότημα του Βασίλη Μπρατσιάκου, εκτός από δυο μεγάλα φιλικά που θα δώσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (05-06/09) με την Κηφισιά, σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα (Δυνατά τεστ με Κηφισιά), θα ξεκινήσει το ξεμούδιασμα του την προσεχή Πέμπτη (03/09) με τον Πόλις Καλλιθέας.

Στη συνέχεια, η Κύμη την επόμενη Πέμπτη (10/09) θα δώσει το τρίτο της κατά σειρά φιλικό παιχνίδι, με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, ενώ το Σαββατοκύριακο (12-13/09) θα δώσει επιπλέον δυο φιλικά με τον Αίολο Αστακού. Και τα δυο παιχνίδια θα λάβουν χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Νίκος Μαρίνος" στην Κύμη.

Τελευταίο φιλικό πριν το μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών, θα είναι αυτό με το Περιστέρι την Τετάρτη (16/09).