Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αντωνίου του ΝΟ Χαλκίδας στο παγκόσμιο Κανόε -Καγιάκ στο ''Μιλάνο 2015''

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ    ΜΙΛΑΝΟ 2015

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αντωνίου Δημήτρη, αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ  Ήρεμων Νερών Ανδρών  - Γυναικών που διεξήχθη  στο Μιλάνο από 20 -23 Αυγούστου, 2015. Συμμετείχε στα αγωνίσματα κ2 200 μ  και 500 μ  Ανδρών με τον συναθλητή του Βιδάλη Λουκά, και κατέκτησαν την 7η θέση στο Γ’ τελικό στο κ2 200 μ  Ανδρών.

 Ως εκ τούτου, κατέλαβαν την 25η θέση στην συνολική κατάταξη, βελτιώνοντας παράλληλα και το ατομικό τους ρεκόρ ως πλήρωμα. Η συνολική τους παρουσία κρίνεται πέρα ως πέρα ικανοποιητική από τον προπονητή τους στην Εθνική Ομάδα, όσο και προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος, μιας και οι συγκεκριμένοι αθλητές αποτελούν δυο από τις σημαντικότερες μονάδες της Εθνικής Ομάδας,  λόγω του νεαρού της ηλικίας όσο και των περιθωρίων βελτίωσης τους.
Η εφορία του Κανόε-Καγιάκ και η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στον αθλητή μας.
Τέλος, το τμήμα Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών σας ενημερώνει ότι οι προπονήσεις των αθλητών/τριών για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, 2015, και ώρες 14:00-16:00 για τους αθλητές/τριες της αγωνιστικής ομάδας και 16:00-17:30 για τα τμήματα ανάπτυξης καθώς και για όποιο/α ενδιαφέρεται να δοκιμάσει το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον προπονητή του τμήματος κ. Κιαπέκο Θεόδωρο ή στο noxkayak.blogspot.gr.

                                                   Η εφορία Κανόε-Καγιάκ