Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Κυριάκος Δημητράκης στην Αναγέννηση Ισταίας, που αύριο ξεκινά με Αγιασμό


Άλλη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για την  «Αναγέννηση Ιστιαίας» ολοκληρώθηκε, μιας και έπεσαν οι  τελικές υπογραφές.
Μιλάμε για την απόκτηση του Κυριάκου Δημητράκη απο ομάδα της Καβάλας.
Ο Λευτέρης Κατσαντώνης μας μίλησε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και μας είπε μεταξύ άλλων: «Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός  έχει περάσει από την ΑΕ Ιστιαίας, τους Ωρεούς, τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και τελευταία βρισκόταν για σπουδές στην Καβάλα όπου και συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα.
Επίσης θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους πως αύριο Δευτέρα, στις 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο της Ισταίας, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της Αναγέννησης για την επίσημη έναρξη της χρονιάς και πιθανά θα γίνει και η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2015-2016.
Ο κ. Κατσαντώνης μας είπε επίσης: «θα ΄θελα με την ευκαιρία, μέσα από την επικοινωνία με τους αναγνώστες του EviaGoal, να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε στην πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε με την Χαρά Βέρρα.
Η όλη εκδήλωση είχε άψογη οργάνωση και ευχαριστώ όλους όσους δούλεψαν για αυτό το σκοπό, αλλά πάνω από όλα ευχαριστώ και πάλι όλο τον κόσμο που μας στήριξε και ενίσχυσε της προσπάθειά μας».