Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο Μαντούδι η Ικαρία

Ένα Ικαριώτικο γλέντι που θα μας μείνει αξέχαστο μας χάρισε ο χορευτικός πολιτιστικός Σύλλογος "Μάκιστος" χθες το βράδυ στο προαύλιο του παλιού δημοτικού σχολείου στο Μαντούδι.
Με το συγκρότημα του Φάκαρου όπου ταξίδεψε από την Ικαρία στο Μαντούδι, για να μας μεταφέρει πως γίνονται τα ξακουστά  παραδοσιακά  πανηγύρια στο νησί.
Κάτω από την πανσέληνο λοιπόν έγινε το αδιαχώρητο, πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς τον υπέροχο χώρο όπου είχαν διαμορφώσει  τα παιδιά του  συλλόγου.
Υπέροχο ήταν και το φαγητό φυσικά παραδοσιακό και μάλιστα οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχουν δυο επιλογές (κρέας με μακαρόνια, και ρεβίθια με μανέστρα).
Το γλέντι άναψε πολύ νωρίς γύρο στις δέκα όταν ο δεξιοτέχνης του βιολιού Φάκαρος έπιασε το γνώριμο σκοπό τον Ικαριώτίκο και στην πίστα έγινε το αδιαχώρητο.
Πρέπει να αναφέρουμε αφού πρωτίστως  είμαστε αθλητικό side πως το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση Ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου και σύσσωμοι οι Κουτσουφλάκηδες αφού κατάγονται από την Ικαρία  και φυσικά παίχτες και παράγοντες της Αναγέννησης Μαντουδίου.
 Συγχαρητήρια στο Δ.Σ του συλλόγου καθώς και σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν για να πετύχει αυτή η εκδήλωση να μεγάλο Μπράβο σε όλους λοιπόν!!!

>