Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνέντευξη τύπου για το «3X3 STREETBALL» της Αιδηψού (Video)



(Reportaz:  IstiaiaNews)
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, στο Δημαρχείο Ιστιαίας, συνέντευξη τύπου για το τουρνουά «3X3 SREETBALL - τάπα στην βία και τον ρατσισμό».
Η Δημοτική Αρχή και οι Δημότες του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού λένε μαζί ΝΑΙ στο αθλητισμό, το σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου 2015 στην Λουτρόπολη της Αιδηψού, στο τουρνουά «3X3 SREETBALL - τάπα στη βία και στον ρατσισμό» που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Το πάνελ αποτέλεσαν οι, Δημήτριος Ζουπανιώτης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού, Δημήτριος Αγγελόπουλος Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου, Δημήτρης Τσαλδάρης Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Ιωάννης Αλεξίου Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, Ιωάννης Μαυροζούμης Πρόεδρος ΣΥΛΛΑ Αιδηψού, με παρουσία τοπικών ΜΜΕ (ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100.4, ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS, ΠΑΛΜΟΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ) καθώς και του περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού STAR ΛΑΜΙΑΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΑΙΔΗΨΟΥ)...Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε καταξιωμένους αθλητές του ελληνικού μπάσκετ στην Αιδηψού, αθλητές που μερικοί από αυτούς έχουν προέρθει από την ίδια. Παρά τις καταστάσεις που βιώνουμε ως χώρα τις τελευταίας ημέρες, υπερβήκαμε τους εαυτούς μας και θεωρούμε ότι κερδίσαμε το στοίχημα να αναλάβουμε την σπουδαία αυτή διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το τουρνουά, ώστε τα παιδιά όλων μας να δώσουν ζωή στην Λουτρόπολη και τον Δήμο, σκορπώντας χαμόγελα. Ευχαριστώ τους αθλητικούς φορείς και συλλόγους, τους χορηγούς, τους δημότες και τον ΣΥΛΛΑ, για την αμέριστη στήριξη και συνεργασία.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΣΑΚ)
Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που η επαρχία στηρίζει τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Μετά τα τουρνουά σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, είμαστε πολλή χαρούμενοι που θα διοργανώσουμε άλλο ένα στην Αιδηψό. Είναι σημαντικό για τον κόσμο τις τοπικής κοινωνίας να βλέπει από τόσα κοντά όλους αυτούς τους επαγγελματίες αθλητές καθώς και να παίξει μαζί τους. Όσο αποκτούμε συμμάχους θα διοργανώνουμε περισσότερα τέτοια event. Ευχαριστούμε τον δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, την  Δήμαρχο Ελένη Ευσταθίου τον Πρόεδρο του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού Γιάννη Μαυροζούμη, καθώς και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ)
Ο Δήμος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου και εγώ ως Πρόεδρος του, σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την τιμή να είμαστε ο 4ος πανελλαδικά Δήμος που διοργανώνει το συγκεκριμένο τουρνουά. Τα γεγονότα τις τελευταίας εβδομάδας μας δημιούργησαν προβλήματα, τόσο στο κομμάτι των συμμετοχών όσο και στο κομμάτι της οργάνωσης. Παρά τις δυσκολίες, δεν θελήσαμε να αναβάλουμε αυτή την εκδήλωση, γιατί αυτό γίνεται περισσότερο για τα παιδιά μας. Να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού που είναι ο εμπνευστής αυτής της αθλητικής εκδήλωσης και ιδιαίτερα την κυρία Σπυριδούλα Χατζή και τον κύριο Γιάννη Αλεξίου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς και τα ΜΜΕ που θα καλύψουν το τουρνουά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΣΚΑΣΕ)
Λόγο των συνθηκών των τελευταίων ημερών δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο Πρόεδρος Χάρης Μελετίου. Ο ίδιος και το ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ εύχονται καλή επιτυχία. Αυτά τα τουρνουά βοηθούν στην εξάπλωση του αθλήματος και ιδιαίτερα στην περιοχή μας που τα έχει ανάγκη. Να ευχαριστήσουμε τον ΠΣΑΚ, τον Δήμο και το ΝΠΔΔ, για αυτή την διοργάνωση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ)
Εκπροσωπώντας  το ΔΣ ενός ιστορικού συλλόγου μπάσκετ, του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια διοργάνωση. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στην Αιδηψό. Ο ΣΥΛΛΑΣ έχει μια ιστορία 25 χρόνων, ιστορία που δεν έχει σχέση μόνο με τους αγώνες του ΣΥΛΛΑ αλλά δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις υποδομές τις ομάδας και εκεί βασίζεται η δύναμη της ομάδας. Να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΣΥΛΛΑ, τον Δήμο και το ΝΠΔΔ.

Δείτε Video Απο την Συνέντευξη Τύπου