Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιλικό Παλαιμάχων Παναθηναϊκού VS Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού

 
Μια όμορφη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Ιστιαίας στις 6:30 το απόγευμα.
Πρόκειται για φιλικό παιχνίδι μεταξύ  Παλαιμάχων Παναθηναϊκού και Παλαιμάχων του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού. 
Η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 9:00 το βράδυ και εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Ζουπανιώτη, ο οποίος και ανακοίνωσε αυτό το φιλικό παιχνίδι μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως μας είπε λοιπόν ο κ. Ζουπανιώτης: «στο  παιχνίδι θα πάρουν μέρος από πλευράς Παναθηναϊκού μεγάλα ονόματα της ιστορικής ομάδας, όπως οι Δομάζος, Σαραβάκος, Βαζέχα, Μάρκου, Φιλακούρης, Ρότσα και πολλοί ακόμα. Από πλευράς Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού έχουν γίνει προσκλήσεις σε πολλά αστέρια του Βορειοευβοιώτικου ποδοσαφαίρου».
Ακόμα πρόσθεσε πως "η όλη οργάνωση γίνεται με την πολύ σημαντική βοήθεια του Κώστα Μασουρίδη και των φιλικών του σχέσεων με τους Παλάιμαχους του Παναθηναϊκού. Eπίσης στην οργάνωση συμμετέχουν και οι Παλαίμαχοι Ιστιαίας και όλοι μαζί προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε μια πετυχημένη εκδήλωση. Η εκδήλωση δηλαδή γίνεται με συνδιοργάνωση τόσο των Παλαιμάχων Ιστιαίας όσο και του Κώστα Μασουρίδη, Προέδρου του Βυζαντίου Νέου Πύργου".
Επιπροσθέτως μας τόνισε πως ο αγώνας θα γίνει για κοινωνικό σκοπό.
Όσοι το παρακολουθήσουν θα μπορούν να δώσουν ότι μπορεί ο καθένας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας ώστε να καλυφθούν, όσο το δυνατόν, κάποιες από τις άμεσες ανάγκες του σε ιατροφαρμακευτικό υλικό ή ότι άλλο κριθεί άμεσα αναγκαίο.
Τελειώνοντας, μας επεσήμανε πως η όλη εκδήλωση θα γίνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού  και πως παρά τα γεγονότα που ζούμε τις τελευταίες ώρες, έχει επιβεβαιωθεί η πραγματοποίηση του παιχνιδιού.
Ας είμαστε λοιπόν όλοι εκεί να δούμε τα αστέρια του παλιότερου Παναθηναϊκού αλλά και του τοπικού ποδσφαίρου.