Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καρεκλοκένταυροι, χαρτογιακάδες γραφειοκράτες σκοτώνουν το ποδόσφαιρο


Στην Εύβοια του 2015 η πρόοδος και ο πολιτισμός θεωρούνται παρανομία. Υπουργοί, ομοσπονδίες και υπάλληλοι που υποτίθεται ότι ασχολούνται  με τον αθλητισμό και με την ανοχή τους μετέτρεψαν το ποδόσφαιρο σε βόθρο ξεθάβουν ΚΥΑ   άλλων εποχών προκειμένου να δικαιολογήσουν τη παρουσία και τον μισθό τους.

Μια τέτοια περίπτωση αφορά στο γήπεδο της Αυλίδας όπου η επιτροπή ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού Εύβοιας ζητά να μετατραπεί σε φυλακή προκειμένου να πάρει άδεια! Εκπληκτικό. Δηλαδή αυτό που στην πρέμιερ λιγκ θεωρείται δεδομένο, αυτό που θαυμάζουν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι στο αγγλικό πρωτάθλημα, στον νομό μας θεωρείται παράνομο.

Στο γήπεδο που η ΕΠΣΕ θα διεξάγει τον τελικό και τον μικρό τελικό παμπαίδων μεθαύριο, στο γήπεδο που επέλεξε η ΕΠΣΕ για να γίνει το τουρνουά νήσων, αυτό που ο κ. Πίσχινας χαρακτήρισε από τα ομορφότερα και το πιο ανθρώπινο του νομού, που φέτος διεξήχθησαν   πάνω από 50 αγώνες από 3 συλλόγους (Αυλίδα, Απόλλων και Καλοχώρι) και παρακολούθησαν χιλιάδες φίλαθλοι χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο, έ σε αυτό λοιπόν το γήπεδο η επιτροπή ελέγχου ζητά επιτακτικά την τοποθέτηση περίφραξης ύψους τουλάχιστον 1,80 μέτρων, από 0,80 μέτρων που είναι σήμερα.

Βιασμός της λογικής και της αθλητικής προόδου το λιγότερο. Όλα τα άλλα προβλήματα που μαστίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν το μεγαλύτερο είναι να ψηλώσει το κάγκελο. Παρεπιπτώντος  μήπως γνωρίζει η επιτροπή εάν ο δήμος ασχολήθηκε να καθαρίσει τον περιβάλλοντα χώρο και να επισκευάσει τα αποδυτήρια για να φιλοξενηθούν τα παιδιά και οι γονείς στον τελικό παμπαίδων ή αυτό δεν περιλαμβάνεται στη σχετική ΚΥΑ.    

Για το θέμα θα έπρεπε να παρέμβουν Δήμος, ΕΠΣΕ, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και να καταθέσουν την άποψη τους. Να καταλάβουμε δηλαδή την φιλοσοφία του καθενός για το ποδόσφαιρο και αν τελικά φταίει η ΚΥΑ ή δική μας μαλακία…