Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου youth talent cup Xαλκίδας.

Η ομάδα μας σε συνεργασία με την εταιρία Sport Team διοργάνωσε το
1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με την ονομασία youth talent cup Xαλκίδας.
Για τρείς ημέρες ομάδες ( νέων, παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια), από την περιοχή μας αλλά και εκτός Ευβοίας αγωνίστηκαν σε αγώνες ανά κατηγορία στα γήπεδα Δροσιάς, Πάρκο Λαού και στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ολυμπιακού και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους τους παρακολούθησαν μέσα στα πλαίσια του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
Όλες οι αποστολές και οι γονείς που έμεναν στο ξενοδοχείο Πέλαγος ( ΄Αγιος Μηνάς ), είχαν να λένε για το τουρνουά και την οργάνωση που είχε.
Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά  ήταν οι  Σχολές Ολυμπιακού Χαλκίδας, Ταύρου και Αιγάλεω, και οι ομάδες του Ηρακλή Ψαχνών, ΑΕ Ληλαντίου , Ειρήνης Πετρούπολης, Πανελληνίου, Οράνιε Αργυρούπολης, Άγιος Λουκάς, Λήλας Βασιλικού και Αβαντίδες.
Κατά την διάρκεια του τουρνουά αγωνίστηκαν σε αγώνες και η Σχολή Ολυμπιακού Αιδηψού αλλά και ο Ολυμπιακός Λαυρίου. 
Μετά τους αγώνες που έγιναν βαθμολογίας και κατάταξης οι νικήτριες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες ήταν :
Κατηγορία των νέων 1ος  νικητής ΟΣΦΠ Ταύρος, 2ος  νικητής ΑΕ Ληλαντίου και 3ος νικητής Οράνιε Αργυρούπολης.
Κατηγορία παίδων  στο Α΄ όμιλο 1ος  νικητής ΑΕ Ληλαντίου, 2ος νικητής Πανελλήνιος και 3ος  νικητής ΟΣΦΠ Αιγάλεω.
 Β΄όμιλο  1ος  νικητής ΟΣΦΠ Ταύρου, 2ος νικητής Λήλας Βασιλικού και 3ος νικητής Άγιος Λουκάς.
Κατηγορία παμπαίδων 1ος νικητής ΟΣΦΠ Ταύρου ,2ος νικητής Οράνιε Αργυρούπολης, 3ος νικητής ΟΣΦΠ Ταύρου 2.
Κατηγορία τζούνιορ 1ος νικητής Πανελλήνιος, 2ος νικητής ΟΣΦΠ Χαλκίδας και 3ος νικητής ΟΣΦΠ Αιγάλεω.
Στην κατηγορία αστεράκια δεν υπήρχε βαθμολογία. 
Στην τελετή λήξης του τουρνουά παρουσία όλων των ομάδων που συμμετείχαν  με τους αθλητές τους , γονείς αλλά και του αντιπροέδρου ΔΟΑΠΠΕΧ  κ. Αναγνωστάκη της κ. Βελλή εκ μέρους της ΕΠΣ Ευβοίας της Διευθύντριας του ξενοδοχείου Πέλαγος κ. Αλεξάνδρου  και φιλικών blog  Βαγγέλης Μούτουπας (sourta ferta) και Απόστολος Αβερκιάδης ( Κοντά στα Σπορ ),  μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, και σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον  που έχει  το ξενοδοχείο Πέλαγος ( Άγιος Μηνάς ) έγιναν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες με κύπελλα, μετάλλια αλλά και αναμνηστικά διπλώματα που πήραν όλες οι ομάδες και αθλητές ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσεις.
H εταιρία Sport Team και η ΑΕ Ληλαντίου ευχαριστεί όλες τις ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου, αλλά και τους γονείς των αθλητών για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την Πρόεδρο κ. Ζλακώνη για την αμέριστη συμπαράσταση τους για την επιτυχία του τουρνουά ,τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του που αγωνίστηκαν άψογα σε όλα τα παιχνίδια, αλλά και της νοσηλεύτριες μας Στέλλα ,Κατερίνα και Μαρία που όλες τις μέρες ήταν δίπλα στα παιδιά μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διευθύντρια του ξενοδοχείου Πέλαγος κ. Αλεξάνδρου και στο υπαλληλικό προσωπικό που ήταν δίπλα σε όλες τις αποστολές από την πρώτη έως την τελευταία μέρα τις παραμονής τους στο ξενοδοχείου.
Σε όλους σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

>