Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

O Αλέξανδρος Σπίντζος επελέγη στα trials της ISM και της EMPOLI FC

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές, διεξήχθη  τη δεύτερη εβδομάδα των εορτών του Πάσχα, στις πρώην εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, στην Παιανία.
Η TRIALS HELLAS σε συνεργασία με την Italian Soccer Management (ISM) και την EMPOLI FC, διοργάνωσε 3ήμερο δοκιμαστικό, από την Τρίτη 14/4 έως και την Πέμπτη 16/4.
Η επιλογή  αφορούσε νεαρούς  ποδοσφαιριστές  γεννημένους τα έτη από 1996 έως και 2006, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρό τους, αλλά και να αποκτήσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες.
H Italian Soccer Management (ISM) πέραν της EMPOLI FC, δρα και για λογαριασμό των A.C. PERUGIA και ACF FIORENTINA.
Στο συγκεκριμένο  δοκιμαστικό το παρόν έδωσε και η Ισπανική A.F.A. (Advanced Football Artistry), η οποία αφορά εταιρία συμβούλων ποδοσφαίρου με έδρα τη Μαδρίτη.
Η Ισπανική εταιρία επέλεξε και αυτή νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα κάνει προτάσεις για δοκιμαστικά σε Ισπανικές ομάδες (Χετάφε, Ράγιο Βαγεκάνο, Ατλέτικο Μαδρίτης κ.α). Ήδη οι Ισπανοί έχουν επιλέξει 6 Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές, μέσα από τα ταξίδια της TRIALS HELLAS στη Μαδρίτη και θα δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς και σε όσους επέλεξαν

 στο δοκιμαστικό της Παιανίας, να δοκιμαστούν το επόμενο διάστημα, στις ομάδες αυτές.
Η TRIALS HELLAS με την κίνησή της αυτή, δηλαδή με την πρόσκληση  Ιταλών και Ισπανών στον Ελλαδικό χώρο, μειώνει τα μεγάλα έξοδα κάποιου που επιθυμεί ένα δοκιμαστικό στο εξωτερικό, φέρνοντας τις ομάδες του εξωτερικού στην Ελλάδα, ώστε οι νεαροί παίκτες, να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να αναδειχθούν οι επόμενοι αστέρες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Στα trail αυτά λοιπόν της Empoli FC συμμετείχαν πάνω από 250 παιδιά και από αυτά επελέγησαν 7 και τα οποία θα πάνε στην Ιταλία για περαιτέρω αξιολόγηση.
Σε αυτά τα 7 παιδιά υπάρχει και ένα από την Βόρεια Εύβοιας και για το λόγο αυτό είμαστε χαρούμενοι, δικαιολογημένα πιστεύουμε.
Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σπίντζο, παίκτη του ΠΑΟ Λίχας Αγίου Γεωργίου, γιο του γνωστού προπονητή Λάμπρου Σπίντζου.
Αούστε τι μας είπε ο Λάμπρος Σπίντζος για τον Αλέξανδρο
Καλή επιτυχία και πορεία ευχόμαστε εμείς στον Αλέξανδρο.