Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 18 Απριλίου 2015: Νίκησε τον Λήλα, κέρδισε τη σωτηρία της η Τριάδα

Ο Παντριαδικός πέτυχε παλικαρίσια νίκη μέσα στο Βασιλικό με 2-0 επί του Λήλαντα και έφτασε πολύ κοντά στη σωτηρία του. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και παθιασμένα, επικράτησαν πλήρως στο β΄ ημίχρονο και άφησαν τον άλλοτε κραταιό «λαμπαδηδρόμο» σε δεινή θέση, η τύχη του οποίου δεν βρίσκεται πια στα χέρια του.  
  
Η επικράτηση της τριάδας ήταν 100%  δίκαιη, καθώς κινδύνευσε ελάχιστα αμυντικά, ενώ αντίθετα ακόμα και με 10 παίκτες ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να πετύχει ένα γκολ και να χάσει πέναλτι στο διάστημα που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα.  Το πρώτο ημίχρονο ο μόνος λόγος για να το θυμάται κανείς ήταν η φάση του 30΄όταν ο Τσάμαρης σταμάτησε το πλασέ του Καραντάκη στο τετ-α-τετ των δυο παικτών.

Το 2ο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο με τους παίκτες του Γιάννη Παπαθεοδώρου να απειλούν στο 54΄με τον Καλοχωρίδη και στο 61΄με τον Τσούτση και τελικά στο 68΄να ανοίγουν το σκορ με κεφαλιά του Καλοχωρίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραμπέτρου και κεφαλιά πάσα του Κουρούπη.

Στο 71΄ο Ντελέκος προτίμησε να αποβληθεί παρά να ισοφαριστεί η ομάδα του καθώς ο Κατσικαβάλης είχε ξεφύγει από όλη την άμυνα και είχε σχεδόν περάσει και τον τερματοφύλακα.  Όμως οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με 10 παίκτες κέρδισαν πέναλτι με τον κορυφαίο του γηπέδου Καλοχωρίδη το οποίο έχασε ο Σταύρου και στο 94΄ο Τσούτσης τελείωσε το παιχνίδι με ωραία ενέργεια γράφοντας το 2-0.   

Καλή η διαιτησία του Λάμπρου με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Παντελάκης και Φρατζή.


ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού (Α. Τσαραντάνης):
Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Πεππές, Γούναρης, Μαυρομάτης, Σταματάκος, Νάνος (19΄Κατσικαβάλης), Τρίκκας (60΄Παύλου), Χαλιώτης, Ζαχαριάς

ΑΠΣ Παντριαδικός (Γ. Παπαθεοδώρου):
 Ντελέκος, Κουνής (46΄Τσούτσης), Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας, Σαρρής (46΄Κατσίκης), Καραντάκης, Γκούμας (74΄Ευαγγελινός), Καραμπέτσος.   

>