Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 18 Απριλίου 2015: Το διπλό της Χρονιάς η Αυλίδα μέσα στην Αρτάκη

Σημαντικό βήμα παραμονής έκανε ο ΑΟ Αυλίδας που πήρε την νίκη με 2-0 μέσα στην Αρτάκη. Με πολύ κόσμο από την Αυλίδα ο οποίος ενίσχυε την ομάδα του Π. Τοκπασίδη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν το τρίποντο και κατάφεραν να το πάρουν.
Ισόπαλο το πρώτο μέρος με μοιρασμένο το παιχνίδι και λίγες καλές στιγμές που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0'
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 65' οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, βγήκαν μπροστά , έγιναν απειλητικοί και στο 80' ο Σαραρτζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Στέργκου ανοίγοντας το σκορ για την Αυλίδα 0-1.
Με την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες της Αυλίδας διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ που σήμαινε μια κατηγορία και μάλιστα στο 90' διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Λεονντάρη που πριν δυο λεπτά είχε μπει αλλαγή στον αγώνα 0-2.
Με τους παίκτες της Αυλίδας να πανηγυρίζουν έληξε το αγώνας που τους βρήκε νικητές μέσα στην Αρτάκη.

ΑΟΝ Αρτάκης: Δ. Λύκος
Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασαλάρι, (61' Κόνομι), Μπελίτσος, Καραλής, Γίγας, Λούκας, Καραχάλιος, Χρόνης( 69' Μαστροκώστας), Μακαντάσης, Μπαλαμπάνης.

ΑΟ Αυλίδας: Παν Τοκπασίδης.
Αραβανής, Τζαφέρος, Δουρδουβέλας, Ζαζάς, Καρβέλης, Προβής (90' Βισβίνης), Στέργκου, Γιαλός, (66' Χιούσκα), Σπυρόπουλος, Σαμαρτζής, Τσομάτσκα, (88' Λεοντάρης)