Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 18 Απριλίου 2015: Μοιράστηκαν από έναν βαθμό, ΟΣΦΧ και Δόξα

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ολυμπιακός Χαλκίδας και Δόξας Προκοπίου, ήρθαν ισόπαλες 2-2, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Εύβοιας.

Και οι δυο ομάδες μπήκαν χωρίς άγχος στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορέσουν, από την στιγμή που και ο Ολυμπιακός έχει καθαρίσει εδώ και καιρό την παραμονή, ενώ από την άλλη, η ομάδα της βορείου Ευβοίας έχει υποβιβαστεί αρκετό καιρό πριν.
Τα πρώτα λεπτά δεν είχαν ρυθμό, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού Γηπέδου. Σιγά σιγά όμως η Δόξα ήταν αυτή που προσπαθούσε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.
Μάλιστα λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο, το συγκρότημα του Διαμαντή Κουτσυφλάκη, ευτύχισε να ανοίξει το σκορ (1-0) με τον Ανδρέου τον Σωτήρη να εκτελεί απευθείας φάουλ, λίγο κάτω από το κέντρο, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του πορτιέρο των ερυθρολεύκων.
 Ένα λεπτό μετά την επίτευξη του γκολ, οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όμως το σουτ του Οτσκα, το απέκρουσε ο Αλεξανδρής. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνη την φάση οι παίκτες του Ολυμπιακού, το κατάφεραν στο 40' (1-1), όταν ο Σκριβάνος ο Παναγιώτης του Δημητρίου, ισοφάρισε με πλασέ από κοντά.
Στο δεύτερο μέρος αυτοί που μπήκαν λίγο πιο δυνατά, ήταν οι παίκτες του κ. Τσημιχόδημου και μάλιστα στο 68' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους (2-1) με τον Σκριβάνο τον Παναγιώτη του Λάμπρου, αυτή την φορά.
Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά χωρίς αξιώσεις. Και έτσι ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε για άλλη μια φορά στο 90'. Ο Γεωργίου από την πλευρά της Δόξας μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά ανατράπηκε και έτσι η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κουτσουφλάκης, ευστόχησε (2-2) και μοίρασε από έναν βαθμό και στις δυο ομάδες.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Χαλκίδας (Τσιμηχόδημος): Αγριόδημος, Αγγελάτος, Τσάκουλης, Ζαχαριάς (63' Δήμου), Μουσάι, Πάλης (45' Ιωαννίδης), Ότσκα (45 Σκριβάνος Παν, Λ), Δάσκος, Σκριβάνος Παν Δ., Παπαδέδες.

Δόξα Προκοπίου (Κουτσουφλάκης): Αλεξανδρής, Μορφούλης Γ., Πουλιπούλης, Ανδρέου Σ., Μορφούλης Θ., Δασκαλόπουλος, Καλάης (74' Μούντριζας), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Δημάκος (67' Σταμούλος).


>