Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Σε βαθιά συγκινησιακή ατμόσφαιρα διεξήχθη την Μεγάλη Παρασκευή το τουρνουά στην μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Συκιωτη.
 Τραγική  φιγούρα  ο πατέρας του Γιάννη Συκιώτη, φανερά συντετριμμένος δέχθηκε τιμητική πλακέτα από τον αρχηγό της Δόξας Προκοπίου, Γιάννη Κουτσουφλάκη και αποχώρησε μέσα σε χειροκροτήματα.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι της Δόξας Προκοπίου και της ΑΕ Κηρινθου, η Δόξα Προκοπίου, Αναγέννηση Μαντουδίου, ΑΕ Κηρίνθου, και φυσικά η ομάδα του χωριού του Γιάννη Συκιώτη  Ολυμπιακός Μετοχίου. 
Ήταν όλοι εκεί φίλαθλοι παράγοντες των ομάδων και φυσικά πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο  της Κηρίνθου για να χειροκροτήσει και να απονέμει τον ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του Γ. Συκιώτη.
Το τουρνουά άνοιξαν οι παλαίμαχοι της Δόξας Προκοπίου με τους αντίστοιχους της ΑΕ Κηρίνθου. Οι παλαίμαχοι της Δόξας επικράτησαν  με το ευρύ σκορ 5-1.
Χατ τρικ πέτυχε ο πάλαι πότε πρώτος σκόρερ της Δόξας, Σπύρος Πριόνας ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους για τα εντυπωσιακά τέρματα.
Από ένα γκολ πέτυχαν ο Σταμούλος και Πέτρος Κουτσουφλάκης ενώ για την ομάδα της ΑΕ Κηρίνθου μείωσε ο Πυθαρούλης.
 Στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 40' ανάμεσα στην κανονική ομάδα της Δόξας Προκοπίου και την Αναγέννησης Μαντουδίου με τους Προκοπιανούς να επικρατούν με  3-0 και να εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στον τελικό του τουρνουά .Για την ιστορία οι σκόρερ της αναμέτρησης Δασκαλόπουλος δυο γκολ και Γεωργίου ένα.
Στο άλλο ζευγάρι του τουρνουά μεταξυ της ΑΕ Κηρίνθου και του Ολυμπιακού Μετοχίου το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια του.
Ματράκας άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Κηρίνθου στο 11' και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Τσιβίκας με πέναλτι ισοφάρισε(1-1) στέλνοντας τις δυο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-3.
Στον τελικό του τουρνουά η Δόξα κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας του Ολυμπιακού Μετοχίου 2-1.Κουτσουφλάκης Δασκαλόπουλος οι σκόρερ για την Δόξα, ενώ για την ομάδα του Ολυμπιακού Μετοχίου που προηγήθηκε στο σκορ σκόραρε ο Καζασίδης. 
 Στον μικρό τελικό ΑΕ Κηρίνθου πήρε την τρίτη θέση στο τουρνουά επικρατώντας της Αναγέννησης Μαντουδίου με 1-0 με γκολ του Μπαλωμένου.
Στο τέλος έγινε η απονομή και οι τέσσερις ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου την ίδια μέρα. 

>