Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας καταιγιστική στο Β' ημίχρονο συνέτριψε τον ΑΟ Σκύρου 5-0( Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Με πρόσωπα του αγώνα τον νεαρό γκολκίπερ Γιαλό που έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ που θα είχε τεράστιες διαστάσεις και τον Χρ. Ανέστη που σημείωσε 4 γκολ και έχασε μεγάλες ευκαιρίες ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής στο Ενωσιακό γήπεδο όπου η ΑΕ Ιστιαίας (τυπικά γηπεδούχος) πήρε εύκολη νίκη από τον ΑΟ Σκύρου με 5-0.
Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές η ΑΕ Ιστιαίας άρχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι Σκυριανοί με αμυντική τακτική δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Γιαλού και το πρώτο 25λεπτο κύλησε με χαλαρή πρωτοβουλία των κινήσεων από την Εν Ιστιαίας που είχε όμως δυο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. 
Στο 7' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χρ. Ανέστης βρέθηκε τετ-ατε στην εστία του Γιαλού ο οποίος έσωσε την εστία του μπλοκάροντας.
Στο 25' μετά από εκτέλεση κόρνερ πετάχτηκε ο Χρ. Ανέστης έπιασε κεφαλιά που τράνταξε τα δοκάρια του Γιαλού.
Στο 44' στις λιγοστές επιθέσεις της Ιστιαίας ο Χρ. Ανέστης ανατράπηκε, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, ο Γιαλός απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης (Ανέστης Χρ) την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ με την λήξη του πρώτου μέρους 1-0.
Απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν στο πρώτο μέρος την εστία της Ιστιαίας.
Στην επανάληψη η ομάδα της Ιστιαίας μπήκε δυνατά και κατάφερε νωρίς να διπλασιάσει τα τέρματα της.
Στο 50' Συνδιασμός Β Ανέστη Χρ. Ανέστη με τον τελευταίο  με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε
 το 2-0
Στο 58' ο Χρ. Ανέστης με ατομική προσπάθεια, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έστειλε για 3η φορά την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0.
Να σημειωθεί ότι στο δεκάλεπτο 50'-60' ο νεαρός γκολκίπερ Γιαλός έκανε τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις σε δυο κοντινά σουτ του Χρ. Ανέστη και σε ένα μακρινό σουτ του Β. Ανέστη κρατώντας ουσιαστικά το σκορ στο 3-0.

Στο 83' ο Στεργίου μετά από μπαλιά του Ανέστη πλάσαρε τον Γιαλό σημειώνοντας το 4-0.

Στο 89' ο Χρ. Ανέστης πλάσαρε τετ-ατε τον Γιαλό που απόκρουσε και στην επαναφορά με νέο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ΑΕ Ιστιαίας σε ένα αγώνα που δεν αντέχει αγωνιστικής κριτικής.

>