Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αγ. Λουκάς στην Β' κατηγορία. (αφιέρωμα)

Πριν 10 χρόνια το 2004 η ομάδα του Αγ. Λουκά διέκοψε την λειτουργία της, το γήπεδο εγκαταλείφθηκε και το χωριό έμεινε χωρίς Αθληση. Ένα κατ' εξοχή ποδοσφαιρικό χωριό που είχε να επιδείξει πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
10 χρόνια μετά η κατάσταση άλλαξε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το γήπεδο ολοκληρώθηκε και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής και η ιστορική ομάδα του Αγ. Λουκά επαναδραστηριοποιήθηκε και με γρήγορες διαδικασίες ετοιμάστηκε, και την φετινή περίοδο συμμετείχε στο πρωτάθλημα του Γ' ομίλου της Γ' κατηγορίας.
Και μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια της Γ΄κατηγορίας. Ό κόσμος συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας, της έδωσε το κίνητρο και ο Γιώργος Μπόκαρης και οι παίκτες του τον αποζημίωσε με τον τίτλο του πρωταθλητή.
Υπήρχε βέβαια ένα συμπαγή Δ/Σ και όλοι μαζί μεγαλούργησαν και ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη κατηγορία από την νέα περίοδο. 
Στο φετινό πρωτάθλημα ο Αγ. Λουκάς έδωσε 18 αγώνες, σημείωσε 12 νίκες, είχε 1 ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε 5 φορές. Σημείωσε 38 γκολ και δέχθηκε 17.
Συγκέντρωσε 37 βαθμούς όσους και ο ΑΟ Κριεζών και λόγο διαφοράς στα μεταξύ τους παιχνίδια αναδείχθηκε πρωταθλητής, ενώ την άνοδο πέτυχαν και τα Κριεζά.
Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους φετινούς πρωταθλητές και να τους αφιερώσουμε το βίντεο που ακολουθεί.
Αφιερωμένο και σε όλο τον κόσμο του Αγ. Λουκά