Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φωτιά βάζει στην κορυφή της Β΄ Κατηγορίας ο ΑΟ Αιδηψού (Φωτορεπορτάζ)

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφερε ο ΑΟ Αιδηψού να πάρει το τρίποντο στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι με την Ακαδημία Ιστιαίας, με ένα όμορφο γκολ του Σιρπτσιόγλου.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ακόμα και στις ευκαιρίες των δύο ομάδων, ευκαιρίας που θα λέγαμε ήταν αρκετές και για τις δυο.
Συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους έχασαν ευκαιρίες οι: Μ. Αναγνώστου, Αναστασίου και  Φώτου και για την Ακαδημίας έχασαν αντίστοιχα οι : Κουκούρας, Μπερμπεράι και Μούστος.
Στο δεύτερο μέρος αντίθετα, δεν είδαμε καμία καλή ευκαιρία μέχρι το 75΄ όπου ο Δαμάσκος διώχνει δυνατό σουτ του Αθανασίου.
 Στη συνέχεια και συγκεκριμένα 80΄ ο πορτιέρο της Ακαδημίας αποκρούει εντυπωσιακά σουτ του Χ. Φώτου, η μπάλα επιστρέφει στα πόδια του Αναγνώστου που και στο δικό του σουτ από κοντά λέει και πάλι «ΟΧΙ» ο Δαμάσκος με εντυπωσιακή απόκρουση που κατέληξε κόρνερ.
Όμως στο 84΄ ο Μιχάλης Αναγνώστου εκτελεί κόρνερ και η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Σιρπτσιόγλου που την στέλνει στα δίχτυα του Δαμάσκου γράφοντας το 1-0, σκορ με το οποίο ο ΑΟ Αιδηψός βρέθηκε στην κορυφή της Β΄ Κατηγορίας  του βόρειου ομίλου, αφήνοντας την Ακαδημία στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο.
 Το γκολ πανηγυρίστηκε  έξαλα από τους παίκτες των γηπεδούχων αλλά και του φιλάθλους της ομάδας που είδαν την ομάδα τους στην πλεονεκτική θέση της Κατηγορίας.
ΑΟ Αιδηψός
Ψαρράς, Φάτσης, Ζαχαράκης (75΄ Βασιλείου), Δημητρίου, Σιρπτσιόγλου, Αθανασίου, Αναγνώστου Κ (57΄ Αναγνώστου Μ Λ), Καλανάι, Μπιμπάι, Αναγνώστου Μ Γ,  Φώτου Χ Ε (90΄ Φώτου Κ)

Ακαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Αφένδρας (89΄ Γλύκος), Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Δαρζέντας Δ, Τζαφεράι, Μούστος, Σιάνος, Κουκούρας (64΄ Ψύλλος), Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι

Διαιτητής: Κάμπαξης

Βοηθοί: Καμπούρης - Περιβολάρης

Δείτε το  ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ