Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα νέα της ΑΕ Ληλαντίου: Δελτίο τύπου.

      Α.Ο.ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ - A.E.Λ. 2 - 1
    ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 2-0 ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κάρυστο απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Μαρμαρίου παρόλο που πάλεψε τον αγώνα έως το τελευταίο λεπτό.
Η ομάδα μας πολύ γρήγορα βρέθηκε  πίσω στο σκορ και μάλιστα με δύο γκολ.
Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και στο 6΄ο Κοτσαμπάς έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του, με τον ίδιο παίχτη να σημειώνει στο 10΄και το δεύτερο γκολ.
Τα δύο γκολ έδωσαν στον ΑΟ Μαρμαρίου την δυνατότητα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί φάση και για τρίτο γκολ έως το 26΄που ο Μικράκης μείωσε σε 2-1.
Το γκολ αυτό έδωσε στην ομάδα μας άλλο αέρα και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα χωρίς όμως αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία με το σκορ να μένει στο τέλος του αγώνα 2-1 για την ομάδα του Μαρμαρίου.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Παππά και Νέγρη.

Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Μαριέτης , Μπουραντάς ( 59΄ Ζαούρης), Αναγνώστου ,Μικράκης, Μπαλόζι, Μπούρικας, Κακός ( 85΄Moco ), Mπεινόγλου, Παύλου ,
Παπαγεωργίου(70΄Παπαχρήστος ).
,
Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο.Μαρμαρίου για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον ΑΟ Πρασίνου την  Κυριακή 29/3 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου  και ώρα 17.00.

Με νίκη 2-0 και καλή εμφάνιση απέναντι στην Αναγέννηση Ευρίπου η ομάδα των παίδων τελείωσε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος τερματίζοντα πρώτη στον όμιλό της με 30 βαθμούς και 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 0  ήττες.
Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Καρλατήρας και Ποδάρας.