Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2015: Πιο κοντά στον τίτλο ο ΑΟ Ζάρητρα

Πέντε αγωνιστικές πριν το Φινάλε ο ΑΟ Ζάρητρα πήρε σπουδαία  νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής από τον Όλυμπο και ταυτόχρονα τον έθεσε εκτός μάχης αφού έμεινε πίσω εννέα βαθμούς. Ο αγώνας έγινε στο Δημ γήπεδο των Ζαράκων ενώ ο πολύς κόσμος που βρέθηκε εκεί παρακολούθησε ένα ντέρμπι με πάθος, δύναμη και σκληρές μονομαχίες. 
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις και απ' τις δύο πλευρές περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες.
Στην επανάληψη, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν και ρίσκαραν.
 Έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Μωραίτη και σε μια απ' αυτές στο 62' το δοκάρι έσωσε τον ΄Ολυμπο μετά από δυνατό σουτ του Β. Γκίκα.
Στο 68' οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γκίκας τροφοδότησε τν Πέππα που με δυνατό πλασέ παραβίασε την εστία του Όλυμπου 1-0.
Η συνέχεια και μέχρι το τέλος ανήκε στους φιλοξενούμενους που αναγκαστικά πλέον έπρεπε να ρισκάρουν, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισαν να επιτίθενται στην εστία του Τόρα ο οποίος στο 80' έσωσε την ομάδα του όταν ο Αργύρης πλάσαρε δυνατά αλλά ο γκολκίπερ των Ζαράκων με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε. Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι με σωστή αμυντική τακτική κράτησαν μακριά τους επιθετικούς του Όλυμπου και το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε νικητές να το πανηγυρίζουν έξαλλα.