Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα μοιράστηκαν όλα στην Καστέλλα

Του Σπύρου Βαβουλιώτη.
Μοιράστηκαν τους βαθμούς, αλλά και τις ευκαιρίες ο ΑΠΟ Καστέλλας που υποδέχθηκε τον ΑΟ Μακρυκάπας, ο οποίος έχασε περισσότερες ευκαιρίες και μπορούσε να φύγει ακόμα και με το διπλό από την Καστέλλα.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν.
Στο 17' Μετά από σέντρα του Ταυρή, κεφαλιά του Λαφαζάνη στον Τσούτση που πλάσαρε αλλά ο Κηρόπουλος απέκρουσε.
Στο 38' νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπισμπικόπουλος γύρισε την μπάλα προς το τέρμα, ο Κηρόπουλος απέκρουσε και ο Λαλανίτης εξ επαφής πλάσαρε άουτ.
Με αυτές τις δυο φάσεις πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και φυσικά χωρίς σκορ.
 Στην επανάληψη στο 52' η πρώτη καλή στιγμή για την Καστέλλα όταν μετά από σέντρα του Σέγκου, ο Μήτρου από κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 55' η απάντηση της Μακρυκάπας σε τετ-ατε του Λαφαζάνη που πλάσαρε για να σώσουν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.
Στο 58' διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από αλλεπάλληλα σουτ οι αμυντικοί απέκρουαν με τελικό αποδέκτη τον Μπασινά που δυο φορές επιχείρησε σουτ και οι αμυντικοί απέκρουσαν σώζοντας την εστία τους.
Στο 80' καταγράφεται η τελευταία φάση από τους γηπεδούχους όταν ο Σέγκος σέντραρε ο Μπαλαμπάνης με προβολή έδωσε στην μπάλα πορεία για τα δίχτυα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0

ΑΠΟ Καστέλλας: Κιαπεκος
Κηρόπουλος, Γιούλης, Κεχαγιάς, Ταυρής, Σπανός, Μπασινάς, Μήτρου, Σέγκος, Λαφαζάνης, Μαντάς ( 84' Ταψής), Τσούτσης ( 72' Μπαλαμπάνης)

ΑΟ Μακρυκάπας: Βογιατζής
Κυριακόπουλος, Λέκκας, Καρκαλής Αλ, Μπισμπικόπουλος, Κατσαούνης, Σηφάκης, Χασάνδρας, Κηρύκος ( 72' Τσόκος), Λαλανίτης,( 62' Βαρτζής), Σίδερης (90' Σιλυβάκος).