Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωταθλητής ο Αγ. Λουκάς. Το πανηγυρίζει έξαλλα.

Από σήμερα ο Αγ Λουκάς είναι ο Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ' κατηγορίας αφού την τελευταία αγωνιστική πήρε την νίκη από τον Κεραυνό Μύτικα με 1-0, με ένα γκολ που έκανε δώρο στους γηπεδούχους ο γκολκίπερ Ρουμελιώτης του Κεραυνού μιας και οι παίκτες του Αγ Λουκά δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα.
Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και άρχισαν να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη χωρίς να καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 10' ο Γιαννούλης με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 21' Από μισό μέτρο σε κενή εστία ο Αντωνίου δεν θα καταφέρει να σκοράρει.
Στο 26' Αδύναμο πλασέ από κοντά του Παναγιάρη θα μπλοκάρει ο Ρουμελιώτης.
Στο 32' ευκαιρία για τον Κεραυνό όταν δυο παίκτες βρέθηκαν τετ-ατε με τον γκολκίπερ Κουκουβάο ο οποίος έσωσε με τα πόδια την εστία του
Στο 34' δυνατό σουτ του Αντωνίου θα καταλήξει άουτ.
Στο 35' ήρθε το γκολ δώρο για τους γηπεδούχους όταν ο Ρουμελιώτης άλλαζε την μπάλα από το ένα πόδι στο άλλο, μπερδεύτηκε του την πήρε  ο Παναγιάρης και την έστειλε στα δίχτυα 1-0.
Στην επανάληψη ο Αγ. Λουκάς μη έχοντας το άγχος του γκολ έπαιξε πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο αλλά ήταν πολύ άστοχος και έχασε τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν κάτι το ιδιαίτερο στο Β΄ημίχρονο.Στο 51' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ρούσης και στο 80' ο Παπίλας επίσης με 2η κίτρινη αμφότεροι του Κεραυνού Μύτικα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Αγ. Λουκά να πανηγυρίζει την νίκη, την άνοδο και την πρώτη θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα ισόβαθμο με τα Κριεζά αλλά να υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο τέλος οι παίκτες του Κεραυνού έδωσαν ιπποτικά τα συγχαρητήρια τους στον πρωταθλητή του ομίλου
                       Δείτε τους πανηγυρισμούς μετά την λήξη του αγώνα

Αγ Λουκάς:
Κουκουβάος, Μαρίνος, Γκάμπριελ, Αντώνενας, Ξύγγης, Γκαρούτσος (64' Βασιλείου), Λάμπρου ( 52' Ζάνιος), Μεταξάς Γ ( 52' Μεταξάς Αν)  Αντωνίου, Γιαννούλης, Παναγιάρης.

Κεραυνός Μύτικα:
Ρουμελιώτης, Ρούσσης, Ρωμανός, Παπίλας, Καλέτζης, Τζάνος Δ, Χαιντάρης Ι, Χαϊντάρης Γ Τάγκας, Φωκάς, Κότσαρης (83' Πλιάμπος).
Δηλώσεις 

>