Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επίθεση φωτιά και νέα νίκη για τον ΑΟΝΑ


Η Ν. Αρτάκη παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και δεν δυσκολεύθηκε να επιβληθεί του Παντριαδικού με 3-1. Οι «ερυθροκίτρινοι» εκτός από τα τρία γκολ είχαν και δυο δοκάρια και απέδειξαν ότι έχουν τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.
Μόλις στο 10΄η κεφαλιά του Καραλή μετά από κόρνερ του Ρούσσου σταμάτησε στο δοκάρι και δυο λεπτά αργότερα ο Μαστροκώστας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ευαγγελινό. Στο 27΄ο Α. Χρυσός με σουτ μέσα από τη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 32΄ο Μακαντάσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι μέσα σε 4 λεπτά με το Καραχάλιο στο 73΄ να φτάνει τα 20 τέρματα στο πρωτάθλημα μετά από ασίστ του Μαστροκώστα και στο 77΄μετά από πολύ ωραία πάσα του Γίγα, ο Μαστροκώστας να κάνει το 3-0.       
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90΄με κοντινό πλασέ του Καλοχωρίδη. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Μαντζάνας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Ρουμπή που φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΝΑ για 11 χρόνια και ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στη Β΄εθνική.
Καλή η διαιτησία του Φώτη με λάθος υποδείξεις οι βοηθοί Περιβολάρης και Τσιφλάκος.
ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος): Ευαγγελινός, Μπελίτσος, Ρούσσος, Χρυσός, Φωτιάδης, Καραλής (78΄Κονόμι), Χασανλάρι (53΄Γίγας), Καραχάλιος, Μαστροκώστας, Μακαντάσης (80΄Ζήσης), Μπαλαμπάνης

ΑΠΣ Παντριαδικός (Γ. Παπαθεοδώρου): Ευαγγελινός, Κουνής, Γραμματικός (72΄Καραμπέτσος), Κούρούπης, Γκρινιάρης, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ., Σαρρής, Κατσίκης (46΄Σιαράπης Ι. Ν.), Καραντάκης (79΄Παπακωνσταντίνου), Χασάνδρας Δ.