Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη την κατάλληλη στιγμή ο ΑΟ Αλωναρίου.

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα  ο ΑΟ Αυλωναρίου. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Κυριακής πήρε πολύτιμη νίκη στην εμβόλιμη αγωνιστική επί του ΑΟ Σκύρου στο Δημ Γήπεδο ''Ν. Κούκης'' του Αυλωναρίου με 2-0.
Με το ξεκίνημα του αγώνα πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η Σκύρος ήταν αυτή που λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ όταν ο  Αλ Μανωλάκης πλάσαρε τετ- ατε τον Πετράκη που έσωσε την εστία του.
Το Αυλωνάρι απάντησε στο 7' όταν ο Βασιλείου έστρωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή έπιασε δυνατό πλασέ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που άρχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες αλλά στο 24' ο Βογιατζής κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαλού και να ανοίξει το σκορ 1-0.
Παρα την υπεροχή του και τις ευκαιρίες που  έχανε το Αυλωνάρι το τέλος του ημιχρόνου τους βρήκε να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες αλλά στο 64΄κατάφεραν να κλειδώσουν την νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Βογιατζής 2-0.

Αξιοσημείωτο στον σημερινό αγώνα είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Βογιατζής με τα δύο γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α΄κατηγορία της Εύβοιας 



ΑΟ Αυλωναρίου Βαγγ. Τόγιας
Πετράκης, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής(65' Τζελίλι), Βογιατζής (80' Πόγκας), Ηλίας, Φραγγής ( 88' Κυριαζής).

ΑΟ Σκύρου Δ. Δρόσος
Γιαλός, Ζορμπάς, Χιώτης, Μανωλάκης Ι ( 90' Μοκανο), Μανωλάκης Αλ. Δαλακλίδης, Θελελίδης ( Καραμπίνης), Τσελεπής, Μανωλάκης Ν, Στεφάνου, Τσακανής (80' Τράκος) .

>