Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκησε, δεν το χάρηκε


Υψίστης σημασίας αποτέλεσμα πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (04/03) στην έδρα του ο Λήλας Βασιλικού. Οι Βασιλικαριώτες επιβλήθηκαν της Δόξας Προκοπίου με 4-0, στο πλαίσιο της 21ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της Εύβοιας.

Ο Λήλας πήρε τους τρείς βαθμούς, όμως η επικράτηση της Αυλίδας επί της Ισταίας με 1-0 δεν τον άφησε να χαρεί για πολύ. Η απόδοση και των δυο ομάδων ήταν κάκιστη. Επί 30 λεπτά γινόταν ένας διαγωνισμός λαθών κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Η πρώτη στην ουσία αξιόλογη φάση, έγινε στο 28' όταν ο Καλαμιώτης έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά αουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 31' ο Γουναρης επίσης με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε την εστία του Παμφίλη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τα δυο προηγούμενα σουτ ήταν ο προάγγελος του γκολ. Στο 36' ο Χαλιώτης πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, προχώρησε λίγα μέτρα και εξαπέλυσε ένα καταπληκτικό σουτ το οποίο κατέληξε στην δεξια γωνία του Παμφίλη, κάνοντας το 1-0.

Το τέρμα που σημειώθηκε έδιωξε το άγχος αρχικά από τα πόδια των παικτών του Λήλα και έτσι στο 42' ο Βάθης με έναν πολύ ωραίο "χορό" μέσα στην μεγάλη περιοχή και ένα εξαιρετικό πλασέ, έκανε το 2-0. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου η Δόξα προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά ο Πεππές έδιωξε την πάνω από την γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε λίγο η απόδοση των παικτών του Λήλα είχαν την υπεροχή αλλά ήταν αρκετά φλύαρη και χωρίς ουσία. Παρά την κακή απόδοση οι Βασιλικαριώτες κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δυο τερματα.

Στο 59' ο Χαλιώτης με κοντινή κεφαλιά τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (υπάρχει σχετικό βίντεο παρακάτω) και στο 86' ο Ντρέκης με ένα εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή κλείδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς οριστικά για την ομάδα του.


Οι συνθέσεις:


Λήλας Βασιλικού (Τσαραντάνης): Τσάμαρης, Κικίδης, Γούναρης, Πεππές, Κουσερής, Μαυρομάτης (63' Παύλου), Καλαμιώτης (75' Σταματάκος), Βάθης, Νάνος, Χαλιώτης, Ζαχαριάς (71' Ντρέκης).

Δόξα Προκοπίου (Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Μούντριζας (78' Ιωάννου), Ανδρέου Σ., Ανδρέου Α., Κανελόπουλος, Καλάι, Σταμούλος (84' Κανελόπουλος Α.), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Μορφούλης.
Παρακολουθήστε το 3ο τέρμα του Λήλα Βασιλικού...


















>