Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου 2015: Με καρέ του Μώρου η Ερέτρια σκόρπισε 6-1 τον Ολυμπιακό Χ.


Ο Απόλλωνας Ερέτριας πέτυχε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του στο πρωτάθλημα σκορπώντας τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 6-1. Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε τα 4 από τα 6 τέρματα της προσφέροντας παράλληλα πολύ ωραίο θέαμα στους 200 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Μώρος που πέτυχε 4 γκολ. 
Μετά από ένα καλό πρώτο 5λεπτο του Ολυμπιακού και μια καλή ευκαιρία του Π.Δ Σκριβάνου οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους και αφού πρώτα προειδοποίησαν (8΄Κούτρας, 9΄Παριανός) άνοιξαν το σκορ στο 20΄με τον Μώρο μετά από σέντρα του Μεμάι. Στο 31΄ο Κούτρας έβγαλε τετ-α-τετ τον Μεμάι που έκανε το 2-0, και 8 λεπτά αργότερα ο Μώρος ξαναχτύπησε γράφοντας το 3-0.Το ημίχρονο έκλεισε με τον Αγραφιώτη να κερδίζει πέναλτι να το εκτελεί ο ίδιος ο Αγριόδημος να λέει όχι αρχικά αλλά στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 4-0 στο 43΄. 



Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έκοψε ρυθμό οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πιο πολύ για να κρατήσουν το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα όμως ο Μώρος ήταν ασταμάτητος και πέτυχε  δυο ακόμη τέρματα (73΄, 89΄). Είχε μεσολαβήσει το γκολ της τιμής για τους «ερυθρόλευκους» στο 82΄ από τον Π.Λ Σκριβάνοαπό ασίστ του Π.Δ. Σκριβάνου.

Απόλλων Ερέτριας (Μ. Βλάχος):
 <Μητακίδης, Φορμούζης (70΄Ν. Ξυλάς), Λιατίφης (79΄Μίγγος), Βελαέτης, Κοκκάλας, Κούτας, Αγραφιώτης (58΄Μ. Ξυλάς), Ρωμανός, Μεμάι, Παριανός,Μώρος.

Ολυμπιακός Χ. (Ιωαννίδης-Τσιμηχόδημος): 
 Αγριόδημος, Μεταξάς, Δάσκος (46΄Τσίμπος), Αγγελάτος, Μουσσάι, Ευσταθίου, Τζάβρας, Πάλλης (Δήμου), Π.Λ. Σκριβάνος, Π. Δ. Σκριβάνος, Παπαδέδες