Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προσπαθησε αλλα δεν μπόρεσε!!! Απόλλων Ερέτριας - ΑΟ Λουκισίων 5-0

Ο Φιλοξενούμενος ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ προσπάθησε να παρη ότι μπορούσε απο το παιχνίδι αυτό αλλά ο ανώτερος ΑΠΟΛΛΩΝ επεκράτησε κατά κράτος των Λουκισαιων και τους φιλοδωρησε με 5 γκολ αφού οι φιλοξενούμενοι σε κεραια σημεία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.  Συγκεκριμένα  από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με ενα ΑΠΟΛΛΩΝΑ να προσπαθεί να βρη τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία  συγκεκριμένα στο 9΄ ο Βαρσαμας προ του Μυτακιδη σουτάρει χλιαρά ο έμπειρος πορτιέρο λέει όχι και σώζει από βέβαιη παραβίαση, από το σημείο εκείνο ο γηπεδούχος αρχίζει να ανεβαίνει και στο 14΄ με τον πολύ καλό σήμερα ΜΕΜΑΪ ανοίγει το σκορ 1-0   οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και η δεύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε την κλότσησαν και αυτή αφού ο Αρχηγός Φρουσης από πλάγια μεν θέση αλλά πολύ κοντά αστοχει!!!
Από εκεί και έπειτα νομίζω ότι όλα χάθηκαν για την ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ αφού η γηπεδούχοι έβαλαν εμπρός τις μηχανές και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες ηρθε ο Αρχηγός Βελαετης στο 30΄και έγραψε το 2-0! Σκορ με το οποίο έληξε και το α΄ημιχρονο.

Με το καλημέρα του β' μέρους ήρθε το γκολ από τον ΜΕΜΑΪ αποκλειστικά δικό του αφού ταλαιπώρησε τους αμυντικούς πλάσαρε έξοχα τον ΝΤΕΛΗ και 3-0 ! όπου και με το γκολ αυτό έπεσε και ουσιαστικά η αυλαία του παιχνιδιού ο προπονητής των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ προσπάθησε με αλλαγές να αλλάξει η να συνεφέρει τη ροή του παιχνιδιού αλλά μάταια αφού ο γηπεδούχος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0  με (δράστες) τους Αγραφιωτη 70΄ και την χρυσή αλλαγή του Μιχ. Βλαχου Ξυλά Νικ. στο 81΄.

Στο 75΄ ο Διαιτητης της αναμετρησης Κος ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟς αισθανθηκε ενοχλησεις και αλλαξε με τον εποπτη Κον Χουλιαρά τους ρολους τους.


 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κος Παπακυριάκος 

ΒΟΗΘΟΙ  κκ Χουλιάρας- Χατζηκαμαγιάννης


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Βλαχος Μιχ.) Μητακιδης Αλμπαν Λιατιφης (76΄Ξυλας Α.) Βελαετης(αρχ) Κουτρας Παριανος Μωρος Ρωμανος Αγραφιωτης(75΄Ξυλας Ν.) Κοκκαλας(80΄Ωραιοπουλος) Μεμαϊ.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Ταυταριδης Α.) Ντελης Κολλιας Ντοβινος Κωνσταντοπουλος Ντελης Δ. Φρουσης(αρχ)(58΄Αποστολου)   Μπαϊμπακης  Κουτσαυλης(46΄Σεϊνταρας) Τριανταφυλλου Βαρσαμας(72΄Λουκαντζικος) Μπουλουκος.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ   Λαϊνιωτης Αγης.