Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 22 Μαρτίου 2015: Με 3άρα αγκάλιασε το τίτλο ο ΑΟ Χαλκίς

Ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε με 3-0 του ΑΠΚΟ Δροσιάς και αγκάλιασε τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «νερατζούροι» χόρευαν μέσα στη βροχή και με ένα εκρηκτικό 25λεπτο από το 45-70 πέτυχαν 3 τέρματα φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τσομπάνης που μοίρασε 2 ασίστ και πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν και στο πρώτο μέρος όμως κυρίως ο Ντουμάνης κράτησε το μηδέν για τη Δροσιά στο πρώτο 45λεπτο. Στο 12΄το δυνατό σουτ του Γκίτζαλη μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Δροσιάς να κάνει δύσκολη επέμβαση και να διώξει, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Δήμου στο 13΄. Στο 20΄το μακρινό σουτ του Βαλκάνου έφυγε λίγο άουτ όπως και το σουτ του Τσομπάνη στο 40΄. Στο 44΄ο Ντουμάνης με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε τη κεφαλιά του Ευσταθίου.
Στο β΄ μέρος η Χαλκίδα έγινε πιο ουσιαστική και στο 49΄ο Δήμου μετά από πάσα του Τσομπάνη άνοιξε το σκορ. Στο 64΄ήταν σειρά του Ανέστη να χριστεί σκόρερ μετά από κούρσα και ασίστ του Τσομπάνη, ενώ στο 71΄ο δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας το 3-0 με άπιαστο  σουτ από το ύψος της περιοχής.

Καλή η διαιτησία του Φώτη και των Καμπούρη Παντελάκη.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος (74΄Μαρίνος), Καραμπάς, Γκίτζαλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (74΄Φιλιππίδης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (65΄Τσιβίκας), Δήμου


Ντουμάνης, Ρ. Τσούτης, Ματζούνης, Γρυγανάς, Σ. Τσούτης, Ρίτσα (75΄Ν. Μάλιαρης), Σφυρόπουλος (81΄Γ. Μάλιαρης), Καρόκης, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος,  Λάμπρου (69΄Λίφο).