Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκαρφάλωσε στην 2η θέση ο Ολυμπιακός Χαλκίδας

Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Ολυμπιακός Χαλκίδας πήρε την νίκη από τον αξιόμαχο ΑΠΚΟ Δροσιάς στο Ενωσιακό με 3-0, μια νίκη που τον φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΕΝ Ιστιαίας και πέντε βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο ΑΟ Χαλκίς.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας για τις δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να έχει καλή κυκλοφορία και να καταφέρνει  να ανοίξει το σκορ:
Στο 19 λεπτό ο Δασκος κάνει σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα μετά από κόντρα πάνω στους αμυντικούς  φτάνει στον Τσολακο που με κεφαλιά κάνει το 1 - 0 για τον Ολυμπιακό. 
Στο 35 λεπτό ο Σκριβανος με τον Ευσταθιου συνεργάζονται στο ύψος της περιοχής και ο τελευταίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντουμανη και κάνει το 2  - 0 για τον Ολυμπιακό που ήταν σκορ ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη πολύ νωρίς ο Ολυμπιακός κλείδωσε την νίκη σημειώνοντας το 3ο του γκολ.
Στο 55 λεπτό ο Μαστροκωστας μόνος του απέναντι στον Ντουμανη δεν χάνει την ευκαιρία και με ωραίο πλασέ στέλνει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 3 - 0 για τον Ολυμπιακό.





ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Βρακας - Πασχαλιδης - Δελχας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ.
  Αγριοδημος - Αγγελατος - Μπασινας ( 80 Παλλης ) - Τσολακος ( 60 Μεταξας ) - Δασκος - Μουσαι - Τζαβρας - Μαστροκωστας - Ευσταθιου - Σκριβανος - Παπαδεδες ( 75 Δημου )

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 
Ντουμανης - Τσουτης Ρ. - Ματζουνης - Κηπιωτης - Τσουτης Α. - Ριτσα ( 65 Καροκης ) - Ζαχαριας ( 71 Βοιλακης ) - Φρυγανας - Αντωνοπουλος - Λιφο - Κατσικαρος ( 82 λ.τ. Λαμπρου )

>