Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αεροδυναμικός ο Ταμυναϊκός (VIDEO )

Τις παλιές καλές εποχές θύμισε ο Ταμυναϊκός ο οποίος αποθεώθηκε από το κατάμεστο Δημ. Γήπεδο Αλιβερίου με την εμφάνιση και την νίκη του επί του ισχυρού Απόλλωνα Ερέτριας με 2-0 σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχαν, είχαν ένα δοκάρι και τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που δεν ήταν καλός και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Ταμυναϊκού.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με γρήγορο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, αλλά με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του κέντρου αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα.
Στο 30' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γ. Τσαλιαγκού ο Τσάγκος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μητακίδη 1-0.
Δείτε στιγμιότυπα και το 1ο γκολ των γηπεδούχων.
Στο 40' ο Ταμυναϊκός βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής αλλά το σουτ του Τσάγκου κόντραρε σε σώματα και έφυγε κόρνερ. 
Από πλευράς Απόλλωνα δεν υπήρξε ευκαιρία παρα μόνο δυο συνεχόμενα κόρνερ στο 27' που πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Με το 1-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ανέβηκε ακόμα περισσότερο ο ρυθμός του Ταμυναϊκού που στο στο 50' είχε δοκάρι, όταν ο Τσάγκος σέντραρε στον Πιλάτη που έπιασε κεφαλιά η οποία τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μητακίδη.
Στο 60' ήταν η σειρά του Κούρτη που πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ.
Μετά το 65' ο Απόλλωνας ανέβασε απόδοση πήρε τον έλεγχο του κέντρου προσπάθησε να πιέσει αλλά ήταν η σειρά της καλής αμυντικής λειτουργίας του Ταμυναϊκού που με απροσπέλαστο τον Καρατζά δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει προβλήματα. 
Στο 80' όμως ο Βελαέτης απείλησε με ισοφάριση όταν εξαπέλυσε κεραυνό αλλά ο Ντουρέκας εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.
Το ίδιο συνέβη και στο 82' σε δυνατό πλασέ του Κούτρα.
Στο ίδιο λεπτό στην κόντρα επίθεση ο Ταμυναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ιωαννίδης πλάσαρε τετ -ατέ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 87' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στα καρέ του Μητακίδη έκαναν αλλεπάλληλα σουτ, ο Μητακίδης απέκρουε αλλά στο 4ο πλασέ ο Τσαλιαγκός Γ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Δείτε το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα
Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος.
Ντουρέκας, Μάλλιος, Σταμέλος ( 77' Μανδράκας), Καρατζάς,Λύκος Δ, Πιλάτης, Κούρτης (72' Κρόκος) , Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β ( 85' Συλβέστρος), Τσαλιαγκός Γ, Ιωαννίδης

Απόλλων Ερέτριας: Μ. Βλάχος
Μητακίδης, Κοκκάλας, Λιατύφης, Βελαέτης, Κούτρας, Ευγενίου, Αγραφιώτης, Ρωμανός, Τόρα ( 74' Ρούσος), Παριανός ( 60' Μώρος), Μεμάϊ.

>