Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αγώνας για δυνατούς στο Αλιβέρι: Ταμυναϊκός -ΑΟ Χαλκίς 1-1(ΒΙΝΤΕΟ)

Αγώνας για δυνατούς έγινε στο Αλιβέρι όπου ο Ταμυναϊκός και ο Πρωτοπόρος ΑΟ Χαλκίς μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο τελικό 1-1.
Δυνατός ο  Ταμυναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο πίεσε και στο 3' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σταμέλος πλάσαρε από πλάγια δεξιά αλλά ο Μόνος έδιωξε σε κόρνερ.
Η απάντηση του ΑΟ Χαλκίς που μετά το 10ο λεπτό ισορρόπησε ήρθε με γκολ στο 15' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ανέστης στόπαρε την μπάλα με το στήθος και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ντουρέκα ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Δείτε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο και το γκολ του ΑΟ Χαλκίς
Στο 25' ο Ταμυναίκός απάντησε με ένα φάουλ του Καρατζά που πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μόνου.
Στο 27' Δυνατό σουτ του Ευσταθίου μπλόκαρε ο Ντουρέκας.
Με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω συνεχίστηκε ο αγώνας με τους γηπεδούχους στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους είχαν τον έλεγχο και στο 42' πέτυχαν την ισοφάριση όταν ο Πιλάτης τροφοδότησε τον Τσάγκο που σέντραρε με ακρίβεια στο κεφάλι του Β. Τσαλιαγκού που την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας την ισοφάριση 1-1.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν ντέρμπι περισσότερο με παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τρεις ευκαιρίες χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στο 75' ο Βαλκάνος πλάσαρε τετ-ατε του Ντουρέκα που έσωσε διώχνοντας κόρνερ.
Στο 80' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ευσταθίου έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά και πάλι ο Ντουρέκας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 91' από κοντά ο Φιλιπίδης με κεφαλιά από πλάγια έστειλε την μπάλα άουτ.
Το τέλος του αγώνα βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 1-1 οι οποίες χειροκρωτήθηκαν από ο κατάμεστο γήπεδο για την απόδοση τους.
Ακούστε τι μας δήλωσαν οι δύο προπονητές

Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος
Ντουρέκας, Ιωαννίδης ( 62' Μάλλιος), Κρόκος ( 67' Κούρτης), Καρατζάς, Λύκος Δ, Πιλάτης, Σταμέλος, Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β 90' Γκαβός) , Τσαλιαγκός Γ, Μανδράκας.

ΑΟ Χαλκίς: Γ. Λάμπρου.
Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (87' Φιλιπίδης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης, Δήμου (87' Σμυρναίος)

>