Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Γκέλα» της Ιστιαίας, 0-1 απο την Αυλίδα (& φωτορεπορταζ)

Μετά την μεγάλη της νίκη στη Χαλκίδα, η Ιστιαία σήμερα «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα της Αυλίδας που κατάφερε να φύγει από την Βόρεια Εύβοια, έχοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές της μετά απο πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι.
Το παιχνίδι άρχισε να έχει περιεχόμενο μετά το πρώτο μισάωρο, όπου η τοπική ομάδα της Ιστιαίας έχασε δυο καλές ευκαιρίες.
 Απο εκεί και μετά η απόδοσή της ανέβηκε, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις ευκαιρίες που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Απο την άλλη η Αυλίδα με την έναρξη του δεύτερου μέρους έγινε πιεστικότερη, έχασε δυό καλές ευκαιρίες και τελικά, μετά το πετυχημένο της πέναλτι κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα παίζοντας περισσότερο αμυντικά.
Η άμυνά της αποδείχτηκε απροσπέλαστη εκτός απο το 60΄ όπου κεφαλιά του Β. Ανέστη βρίσκει στο «γάμμα» του Αραβάνη.
Ο κόσμος της Ιστιαίας έδωσε το παρόν και προέτρεπε την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως κάνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Σχεδόν 200 εισιτήρια κόπηκαν, που σημαίνει πως στο γήπεδο βρίσκονταν περισσότερα απο 250 άτομα.

Ηχηρή ήταν η παρουσία του Λάμπρου Σπίντζου στις εξέδρες του γηπέδου, όπου μετά την προπόνηση της «Ακαδημίας Ιστιαίας» παρακολούθησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του απο την πρώην ομάδα του, μαζί με παίκτες της νέας του ομάδας.

Φάσεις του αγώνα

9΄ Ο Χρήστος Ανέστη βγαίνει απο το παιχνίδι αναγκαστικά, μετά απο τράβηγμα στο πόδι.
28΄ Ο Ν. Γοργομάτης δίνει στον Β. Ανέστη που μέσα στην μικρή περιοχή δεν βρίσκει καλά την μπάλα και την στέλνει ελάχιστα άουτ.
31΄ Ο Τόουρφρε με κεφαλιά στρώνει στον Α. Στεργίου που τη στέλνει προς τα δίχτυα αλλά ο Πρόβης σώζει σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος.
38΄ Μακρινό και δυνατό σουτ του Τόουρφρε βγαίνει λίγο έξω απο το κάθετο του Αραβάνη.
52΄ Ο Σαμαρτζής τρέχει να προλάβει την μπάλα που όμως τελικά ο Μπερμπεράι τη φτάνει πρώτος και τη διώχνει.
54΄ Λάθος της άμυνα δίνει την ευκαιρία στον Α. Γοργομάτη να κλέψει και στην προσπάθεια να κοντρολάρει καλά την μπάλα, τον προλαβαίνει ο Αραβάνης και σώζει.
 57΄ Με πίεση απο την άμυνα ο Σπυρόπουλος σουτάρει πάνω απο τα δοκάρια του Μπερμπεράι.
60΄ Η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Κεφαλιά του Β. Ανέστη βρίσκει στο δοκάρι της Αυλίδας.
66΄ Ο Παπανικόλας ανατρέπει τον Σπυρόπουλο μέσα στην περιοχή και χρεώνεται με πέναλτι. Την μπάλα στήνει στα εννέα βήματα ο Στέργκου και τελικά την στέλνει στα δίχτυα του Μπερμπεράι, λυτρώνοντας την Αυλίδα καί δίνοντάς της τη νίκη με 1 – 0.
86΄ Η Ιστιαία εκτελεί κόρνερ που βρίσκει τον Τόουρφρε και εκείνος μέσα στην περιοχή την στέλνει πάνω απο το οριζόντιο. Δημιουργείτε ένταση μεταξύ παικτών των δυο ομάδων και ο ρέφερι δίνει κόκκινη στον Τούσερτ που ακολούθησε την οδό για τα αποδυτήρια.

ΑΕ Ιστιαίας (Δ. Τσελίκας)
Μπερμπεράι, Πολυχρονίδης, Βασιλείου, Τόουρφρε, Τριανταφύλλου (80΄Δήμου), Στεργίου Η (57΄ Παπανικόλας), Γοργομάτης Ν, Γοργομάτης Α, Στεργίου Α, Ανέστης Χ (9΄ Τούσερτ)

ΑΟ Αυλίδας (Τοκπασίδης)
Αραβάνης, Τζαφέρος, Δουρσδούβελος, Ζάζας, Καρβέλης, Κάκιος, Στέργκου (93΄ Λεοντάρης), Ίσκα, Σπυρόπουλος (94΄ Ματσούκας), Σαμαρτζής (88΄ Ματσούκας), Πρόβης

(Δείτε   ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ)