Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε ο Αγ. Αθανάσιος

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Αγ. Αθανάσιος το ντέρμπι με τον Φοίνιακα Ψαχνών στο γήπεδο του Πάλιουρα και πήρε την νίκη με 3-0 ξεφεύγοντας από τον Φοίνικα τέσσερις βαθμούς που τον ακολουθεί στην δεύτερη θέση.
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να βγαίνουν πιο συχνά στα καρέ του Φοίνικα. Στο 25' κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με ωραίο πλασέ του Νπίρμπα 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Αγ. Αθανάσιος ανέβασε την απόδοση του και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας στο 58' μεγάλη ευκαιρία για την αύξηση του σκορ.
Στο 67' καταλογίστηκε πέναλτι σε απόκρουση με το χέρι αμυντικού που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπίρμπας για να γράψει το 2-0.
 Δέκα λεπτά αργότερα νέα απόκρουση με το χέρι μέσα στην περιοχή νέο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φεϊζόλι για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 που έδωσε στον Αγ. Αθανάσιο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
 Κουκουρας - Καρκαλης - Σαρρης ( 71 Αργυριου ) - Τσοκανης ( 54 Πατεριτσας ) - Τσωκος - Παπακυριακου - Ρουμπης - Λυρας - Μπιρμπας - Φειζολι - Σιαραπης ( 46 Μουτσιακας )

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ 
 Δημητριου - Σαλονιτης - Κιαπεκος - Μαναρης - Μπαρδακης - Γεωργουσοπουλος ( 60 Τσαντιλας ) - Μπαζωτης - Σιδερης ( 70 Κατσικας ) - Σουρτζης - Φαλαγκης - Ταυρης