Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία στον ημιτελικό του κυπέλλου ( Δηλ. Προπονητών)

Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο ημιτελικός στο Πάρκο του Λαού με τους γηπεδούχους να παίρνουν το χ στο 90'
Με αιφνιδιασμό από τον ΑΟΝΑ ξεκίνησε ο αγώνας αφού στο 5' μετά από μπαλιά του Γίγα ο Μακαντάσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Μετά το δεκάλεπτο η ΑΕΚ ισορρόπησε και άρχισε να βγαίνει μπροστά και στο 22' κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαϊωάνου φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια 1-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του πέναλτι.
Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πλησίασαν το δεύτερο γκολ όταν κεφαλιά του Μπασούκου βρήκε το δοκάρι του Ευαγγελινού. Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε το υπόλοιπο του πρώτου μέρους και το σφύριγμα της λήξης  έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 1-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 56' 'εχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γίγα ο Καραλής με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 59' νέα ευκαιρία για την Αρτάκη με πλασέ του Δεληγιώργη από πλάγια που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν συνεχής για το πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το 71' όπου ο ΑΟΝΑ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καραχάλιος σε εκτέλεση φάουλ έστρωσε την μπάλα στον Καραλή που με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Τζαβάρα 1-2
Στην συνέχεια η γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 90' κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν ο Καραμάνης με τακουνάκι πέρασε μπαλιά στον Καραλή που την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2
Μετά από τρία λεπτά έληξε ο ημιτελικός ισόπαλος 2-2 αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στο Ν. Κίλιμπας.


ΑΕΚ Χαλκίδας (Μ. Καραμάνης):
Τζαβάρας, Μπιτζανάκης(46΄Ελευθεριάδης),Καραλης, Σαμαρτζής, Χνάρης, Καραμάνης, Μπασούκος, Μπασούκος, Ξιφαράς, Λαφαζάνης (70΄Μαστραντωνάς), Δουρμουσόγλου (58΄ Μασταρντωνάς)

ΑΟΝ Αρτάκης: Δ Λύκος
Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι,Χρυσός, Φωτιάδης (69΄Μπ. Χρυσός), Καραλής, Γίγας, Καραχάλιος, Μαστροκώστας (18΄δεληγιώργης), Μακαντάσης(46΄Μπελίτσος), Μπαλαμπάνης

Στις δηλώσεις του ο Δ. Λύκος έκανε λόγο για άσχημη διαιτησία εις βάρος της ομάδας του  σε γενικές γραμμές.
Δηλώσεις Προπονητών: Οι δηλώσεις του Δ. Λύκου λόγο προβλήματος ΙΝΤΕΡΝΕΤ ακούγονται προς το τέλος