Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πλησίασε την κορυφή η Εν Ιστιαίας.


Πλησίασε κι άλλο την κορυφή η Εν Ιστιαίας που πήρε την νίκη από τον Παντριαδικό με 2-0 σε έναν αγώνα που είχε δύναμη, ποιότητα και εξελίχθηκε σε ντέρμπι με την Έν Ιστιαίας να εκμεταλλεύεται την ελαφρά υπεροχή της, να σημειώνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να παίρνει την νίκη και το τρίποντο.


 Άτονο το παιχνίδι για το πρώτο εικοσάλεπτο με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες στο 2' με τον Στεργίου Αργ. και στο 29' με τον Τόουφρε. Κατάφεραν όμως στο 35' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου να ανοίξουν το σκορ 1-0.
Από πλευράς Παντριαδικού στο 24' κερδήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Γκούμα από τον Μπιμπάϊ που εκτέλεσε ο Σταύρου με την μπάλα να βρίσκει την συμβολή των δοκαριών και να χάνεται η μεγάλη ευκαιρία και στο 43' τετ-ατε του Γκούμα που πλάσαρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μπιμπάϊ.
Στην επανάληψη στο 65' μακρινό σουτ του Αργ Στεργίου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Παντριαδικού, ενώ στο 67' οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κεφαλιά του Γκούμα που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 73' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν δυνατό σουτ του Τούσερτ έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Σταύρου και έσωσε την ομάδα του.
Στο 87' όμως η Ένωση Ιστιαίας κλείδωσε την νίκη, όταν ο Αντ Γοργομάτης μπήκε από πλάγια στην περιοχή και πλάσαρε στην κλειστή γωνιά του τον γκολκίπερ του Παντριαδικό γράφοντας το
τελικό 2-0.


AE Iστιαίας (Τσελίκας)
Μπιμπάι, Τριανταφύλλου Α (70΄ Περήφανος Γ), Βασιλείου, Τόουρφρε, Τριανταφύλλου Σ, Στεργίου Η, Τούσερτ (85΄ Δήμου), Γοργομάτης Ν, Στεργίου Α, Ανέστης Χ, Ανέστης Β

Παντριαδικός (Παπαθεοδώρου)
Ευαγγελινός, Κουνής, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Σαρρής, Κάτσικας (82΄ Χασάνδρας Δ), Γκούμας,  Καραντάκης (72΄ Τσούτσης)

Διαιτητής: Κασομούλης
Βοηθοί: Χατζηκαμαγιάννης - Τσιφλάκος

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα και πλούσιο φωτορεπορτάζ